Müge Anlı canlı yayında şok yaşadı! Nursel Doğan ile Deniz'in kaybolmasının ardındaki sır perdesi aralandı! 17 Aralık

Müge Anlı yine yanılmadı. Müge Anlı'nın bugünkü programında ilginç gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 125 gün sonunda Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in kaybıyla ilgili sır perdesi aralandı. Müge Anlı’nın işaret ettiği o isim, kayıp iki kadının katil zanlısı olarak tutuklandı! 17 Aralık Müge Anlı canlı yayınına bağlanan kişinin anlattıkları tüyler ürpertti. İşte Müge Anlı'nın bugünkü programında yaşananlar...

Giriş Tarihi 17 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 17 Aralık 2018, 13:18
Müge Anlı canlı yayında şok yaşadı! Nursel Doğan ile Deniz’in kaybolmasının ardındaki sır perdesi aralandı! 17 Aralık

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayınında şok üstüne şok yaşandı. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 17 Aralık Pazartesi günü sevindirici ve şaşırtıcı haber peş peşe geldi. 125 gündür hiçbir haber alınamayan Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz'in kaybıyla ilgili bir numaralı şüpheli Haydar Sırça tutuklandı. Mahkemenin tutuklama kararı verdiği Sırça, cezaevine gönderildi. Nursel ve Deniz'in cesedi henüz bulunamadı ancak öldürüldüklerine dair kuvvetli şüpheler gerekçe gösterildi. Müge Anlı bu haberi canlı yayında paylaşırken gelen bir telefonla stüdyo buz kesti. Müge Anlı duydukları karşısında şoka girdi. İşte 17 Aralık Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Müge Anlı, yine yanılmadı! Müge Anlı'nın işaret ettiği o isim, kayıp iki kadının katil zanlısı olarak tutuklandı! İzmir'de 8 Ağustos'ta esrarengiz bir şekilde kaybolan 42 yaşındaki Nursel Doğan ve arkadaşı Deniz ile ilgili şok bir gelişme yaşandı. Gelişmeyi günlerdir iki kadını adım adım izleyen Müge Anlı duyurdu. Anlı; "Nursel Doğan, en son sevgilisi Haydar Sırça ile görüştükten sonra kaybolmuştu. Haydar Sırça, o günle ilgili çelişkili ifadeler veriyordu. Verdiği bu ifadeler doğrultusunda, "kuvvetli cinayet şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi" dedi.

Müge Anlı, zanlı Haydar Sırça'yı programında konuk etmiş, birçok çelişkili ifadesini ortaya çıkarmıştı. İki genç kadının kaybıyla ilgili olarak Haydar Sırça'yı işaret etmişti.

MÜGE ANLI CANLI YAYINDA DUYDUKLARI KARŞISINDA ŞOK OLDU!

17 Aralık Müge Anlı canlı yayınına ismini vermek izlemeyen bir izleyicinin bağlanmasından sonra stüdyo buz kesti. İzleyici, Haydar Sırça'nın 3 kişiyi öldürdüğünü ifade etti. Nursel ve Deniz'i kuyuya atıp, üçüncü kişiyi de yakarak öldürdüğünü iddia etti.

3 kişinin öldüğünü duyan Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi. Müge Anlı'nın "Emin misin?" sorusuna, telefonla bağlanan seyirci "Evet" cevabını verdi. Müge Anlı ismini vermek istemeyen seyirciye "Çok ayrıntılara girmeden olayları anlatır mısın?" dedi. Seyirci de bildiklerini tek tek anlattı.

MÜGE ANLI'DA TÜYLER ÜRPERTEN AÇIKLAMA!

"Benim duyduğum sadece Deniz ve Nursel değil bir tane daha erkek var. 2 tanesinin cesedi kuyudaymış. Bir tanesi de tarlada. 3. öldürülen erkeğin adını bilmiyorum. Erkek olanı öldürdükten sonra halıysa sarıyor. Tekerleklerle yakıyor ve daha sonra tarlaya götürüp gömüyor. Sadece 3 kişi olduklarını biliyorum. Sizin gösterdiğiniz halı var. Galiba traktör lastikleri buluyor onlarla birlikte yakıyor. Daha sonra delil kalmasın diye kepçeyle tarlayı kazıp gömüyor."