Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı: İlyas'ı öldürdüğünde bana haber ver! EDHO yeni fragman izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde sular durulmayacak gibi duruyor. Atv'nin dört sezondur devam eden dizisi EDHO 119. yeni bölüm fragmanına göre yeni bölümde ortalık iyice karışacak. Hızır Çakırbeyli'nin Sultan'ı öldürmesi üzerine Boran harekete geçecek. Arkadaşlarına yapılan zulme kayıtsız kalamayan Boran, ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölümde İzzet'in her seferinde yenilgiye uğraması artık iyice sabrını taşıracak ve bu durum EDHO yeni bölüm fragmanında da görüldüğü gibi savaşı iyice körükleyecek. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 10 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 10 Aralık 2018, 13:52
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı: İlyas’ı öldürdüğünde bana haber ver! EDHO yeni fragman izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO yeni bölümde izleyiciyi yine aksiyon dolu anlar bekliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra heyecanla yarınki yeni bölümü bekleyen izleyiciye EDHO yeni bölümden biraz ipucu verelim. Hızır Sultan'ı öldürecek, Boran sokaklarda savaş açacak ve İzzet yeni planını hayata geçirecek. Her seferinde yenilgiye uğrayan İzzet bu kez taş üzerinde taş bırakmayacak. Çakırbeyliler'in içine yeni bir hain yerleştirmeyi planlayan İzzet'in bu hamlesi Meltem'in açığa çıkmasına sebep olacak. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119. yeni bölüm fragmanı...

EDHO 119. YENİ BÖLÜM FRAGMANINDAN İPUÇLARI

Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan'a ağır ödetmiştir. Dostlarının başına gelenlere kayıtsız kalamayan Boran da ibret-i alem için sokakları savaş alanına çevirir. Sultan'ın işini devam ettiren her kim olursa sonunun ne olacağını açıkça görecektir.

Çakırbeylilerin savaştığı düşmanların içinde en tehlikelisi olan İzzet'in ise artık sabrı kalmamıştır. En büyük olma yolunda, devlet içindeki hainleri arkasına alarak Hızır ve İlyas'tan bir an önce kurtulmanın planlarını yapar. Tuncay, İzzet'in bu planları doğrultusunda ilk iş olarak en kolay lokma olan Cengiz'i ağına düşürür. Meltem'in açığa çıkmasına neden olabilecek bu anlaşma, yakın zamanda Alparslan'ın başının belaya girmesine de sebebiyet verebilir.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır. İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır.

Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.