Çarpışma 3. yeni bölüm 2. fragmanı: Kerem, Cemre'ye gerçeği anlatacak mı?

Çarpışma 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Show TV’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Çarpışma’nın yeni bölüm fragmanında, heyecanın bundan sonra daha da artacağının ipuçlarını verirken, izleyicilerini de meraklandırdı. Veli’nin geçmişte Kadir’e hitaben “Sana söz veriyorum, seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim!” sözleri damga vurdu. İşte, Çarpışma 3. bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 05 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 05 Aralık 2018, 12:55
Çarpışma 3. yeni bölüm 2. fragmanı: Kerem, Cemre’ye gerçeği anlatacak mı?

İÇİNDEKİLER

Çarpışma 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde, Veli'nin geçmişte Kadir'e hitaben "Sana söz veriyorum, seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim!" sözleriyle intikam yemini edip, nefretini haykırdığı tanıtımda, Zeynep, annesiyle ilgili sorusuyla Kadir'i can evinden vuruyor. Belma ile Demir'i iyiden iyiye yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sararken, Cemre de Kerem'in karşısına çıkıyor. Kerem'in "Seni gördüğüme sevindim" sözleriyle Cemre'yi şaşırttığı heyecan dolu tanıtım, aksiyon dolu sahneleriyle de dikkat çekiyor.

ÇARPIŞMA 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ÇARPIŞMA 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ÇARPIŞMA'NIN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?
Kaza sonrası Kadir'i tanıyan ve ona yardım etmek ile kızını kurtarmak arasında büyük bir ikilemde kalan Zeynep, olay yerinden ayrılıp, kızını almak için Veli'nin belirlediği adrese gitti. Veli, işe polisin karıştığını anlayınca bulunduğu yeri terk etti. Kadir ve Zeynep'in birbirlerini nereden tanıdıkları ve aralarındaki bağ ortaya çıktı. Cemre'nin kendisini yaralayan ve aracına çarpanın aynı kişi olduğunu öğrendiği bölümde Kerem ise, taburcu olur olmaz Yakup ve Meral'e ulaşmaya çalıştı. Kızını bulmak için ölümü göze alarak polisten kaçan Zeynep, karşısında Kadir'i buldu. Zeynep, Kadir'in güven veren sözleriyle yeniden umutlanırken, Kadir de göreve geri döndüğünün sinyallerini verdi. Dizinin bölüm finalinde ise; Veli, madalyonuyla kendisini Kadir'e hatırlatttı. İkilinin geçmişten gelen bir hukukunun olduğu anlaşılırken, 'Veli, Kadir'i nereden tanıyor? sorusu akıllara geldi, bundan sonra yaşanacaklar merak uyandırdı.