Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı: Her yeni gün yeni bir hayattır evlat!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm yarın akşam Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölümde Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce ne yapacağını şaşıracak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Yılmaz Demir'den intikamını alabilecek mi? Züleyha ve Yılmaz, Demir'e karşı el ele yollarına devam mı edecek?

Giriş Tarihi 05 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 05 Aralık 2018, 17:10
Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanı: Her yeni gün yeni bir hayattır evlat!

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölümde yarın izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölüm fragmanında Demir, annesi Hünkar ve Fekeli ile ilgili konak çalışanlarını uyarıyor. Züleyha'yı yeniden gören Yılmaz'ın intikamı git gide büyüyor. Peki, Yılmaz Züleyha'ya, Fekeli Hünkar'a kavuşabilecek mi? Demir'den korkmayan Yılmaz, Bir Zamanlar Çukurova 13. yeni bölümde intikamını alabilmek adına nasıl bir plan yapacak?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 13. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde Züleyha ve Yılmaz'ın büyük buluşması, Demir'in tehditlerine boyun eğecek mi? Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden harlıyor! Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu büyük karşılaşma, büyük sürprizleri de beraberinde getirecek. Yeni bölümde patlayan saatli bombanın ise, kimlerin hayatını karartacağı büyük merak konusu…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir'e bir kez daha yeniliyor. Züleyha'ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!

Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz'ın, Demir'i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz'la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor. Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz'ın, bir tarafı Züleyha'yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek? Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!