Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. bölümü yayınlandı! EDHO 118. son bölüm tek parça izle | EDHO izle

Atv’nin fenomen dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 118. bölümü yayınlandı. EDHO’nun 118. son bölümünde neler oldu? ‘EDHO’nun nefesleri kesen yeni bölümünde Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘EDHO’nun 118. bölümü haberimizde.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 04 Aralık 2018, 23:44
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. bölümü yayınlandı! EDHO 118. son bölüm tek parça izle | EDHO izle

İÇİNDEKİLER



'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 118. bölümüyle atv ekranlarında yayınlandı. 'EDHO'nun 118. son bölümünde neler oldu? 'EDHO' 118. bölüm haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. BÖLÜM TIKLA-İZLE



Can güvenliği kalmadı!
Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir.



Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır.



İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır. Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır.



O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.



EDHO 117. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? EDHO 117. BÖLÜM İZLE TIKLA-İZLE

Ölümcül takip
Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez.



Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır.



Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.



Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.