Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı: Hayatta kalmaya çalış Hızır! EDHO'da Ateş öldü mü?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı dün akşam yayınlandı. Atv'nin aksiyon dolu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde Hızır ve Alparslan'ın hayatı büyük tehlikede. Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltmasıyla yenilgiye uğrayan Tuncay, hiç zaman kaybetmeden intikam peşine düşecek. Peki, EDHO'da Ateş öldü mü? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanında Ateş ile ilgili bir ipucu yok. Dizideki her ölen karakterin ardından sosyal medya hesaplarından veda paylaşımı yapılırdı. Ancak EDHO'da Ateş karakterini canlandıran Erkan Bektaş için geleneksel veda mesajı paylaşımında bulunulmadı. Bu da akıllara, 'Ateş ölmüyor mu?' sorusunu getirdi. İzleyicinin bu soruyu düşünmesine neden olan diğer bir sebepte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm son sahnede vurulan Ateş'in üzerinde çelik yelek olmasıydı.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 03 Aralık 2018, 11:33
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı: Hayatta kalmaya çalış Hızır! EDHO’da Ateş öldü mü?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanı Salı günü bol aksiyonlu sahneler olacağının adeta kanıtı gibi izleyiciye sunuldu. Atv'nin sevilen dizisi EDHO izleyicisi, Ateş'in ölüp ölmediğini merak ederken şimdi de Alparslan, Özlem ve Hızır'ın hayati tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Alparslan'ın bir gecede bütün depoları boşaltmasıyla yenilgiye uğrayan Tuncay, bunun faturasını Hızır ve Alparslan'a kesmek için harekete geçiyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 118. YENİ BÖLÜMDEN İPUÇLARI

Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir. Yenilgiye uğratılan Tuncay'ın üstlerine vermesi gereken bir hesap vardır. Ünal Kaplan, yaşatılan bu mağlubiyetin faturasının Hızır'a kesileceğinin farkındadır. İntikam peşinde koşan düşmanlar ise sadece Hızır'la yetinmeyecek, beraberinde Alparslan'ı da alacaklardır.

Çakırbeylilerin diğer bir mağduru İzzet'in önceliği de Alparslan'dan başka kimsenin bilmediği gizli depolardır. O depolara ulaşmak için ağabeyi ve yeğenine işkence edileceğini tahmin eden İlyas'ın elini çabuk tutması gerekmektedir.

EDHO 117. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan

Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.

Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.