Bir Zamanlar Çukurova’nın 12. yeni bölümü yayınlandı | Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölüm tek parça izle!

Bir Zamanlar Çukurova’nın 12. bölümü yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz'ın, bir tarafı Züleyha'yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 12. yeni bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm izle.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 30 Kasım 2018, 00:31
Bir Zamanlar Çukurova’nın 12. yeni bölümü yayınlandı | Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölüm tek parça izle!

İÇİNDEKİLER



Bir Zamanlar Çukurova'nın 12. bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor.heyecanın dozu her bölüm artıyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın 12. bölümünü takvim.com.tr'de izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. BÖLÜM TIKLA-İZLE




Demir'in öfkesi
Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümünde umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir'e bir kez daha yeniliyor. Züleyha'ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!



Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz'ın, Demir'i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz'la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.



Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz'ın, bir tarafı Züleyha'yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?



Saniye'nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova'yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.



BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN 11. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. BÖLÜM İZLE

Yüzleşme zamanı!
Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor.



Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek!



Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.



Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!