Müge Anlı'da bugün! Kaçırılan Sevil Gezer ve öldürülen babası Ercan Gezer hakkında şok eden gelişmeler yaşandı (26 Kasım)

Müge Anlı canlı yayınında bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, 2 Kasım'da annesinin akrabası Uğur Gezer tarafından kaçırılan Sevil Gezer'den yeni haber geldi. 14 yaşındaki Sevil Gezer ve Uğur Dişçi, 21 gün sonra yapılan polis baskını sonucu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yakalandı. Uğur Dişçi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, annesinin yanına gitmek istemeyen Sevil Gezer polis ekipleri tarafından Sosyal Hizmetler Yurdu'na teslim edildi. Müge Anlı canlı yayınında Sevil'in annesi Aycan Gezer'le konuşan Uğur Dişçi'nin anlattıkları ise stüdyoda gerginliğe sebep oldu. Geçtiğimiz gün küçük Aslı'yı kaçıran ve Uğur Dişçi'nin akrabası olan Asiye Hanım, Aycan Gezer'in eşi Ercan Gezer'i öldüren kişiyi bildiğini iddia etti. İşte 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında yaşananlar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2018, 20:43
Müge Anlı’da bugün! Kaçırılan Sevil Gezer ve öldürülen babası Ercan Gezer hakkında şok eden gelişmeler yaşandı 26 Kasım

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı'da bugün, kaçırılan Sevil Gezer ve öldürülen babası Ercan Gezer hakkında şok eden gelişmeler yaşandı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda bugün, kaçırılan Sevil Gezer ve Uğur Dişçi'nin yakalanma haberi paylaşıldı.14 yaşındaki Sevil Gezer, annesinin akrabası Uğur Dişçi tarafından 2 Kasım'da kaçırıldı. Kızı kaçırılan baba Ercan Gezer, Uğur Dişçi'nin akrabalarının evine gitti ancak yaşanan tartışma sonucunda Uğur Dişçi'nin akrabaları babayı öldürdü. Müge Anlı'ın çağrıları sonucunda 23 Kasım Cuma günü, Sevil Gezer ve onu kaçıran Uğur Dişçi canlı yayına bağlandı. Eşinin ölümü sebebiyle kızının hayatından endişe eden Aycan Hanım, 21 gün sonra kızının sesini ilk defa Müge Anlı canlı yayınında duydu ancak Sevil, "Ben kocamın yanında kalacağım" diyerek telefonu kapattı. 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında ise Uğur Dişçi ve küçük Sevil hakkında yeni gelişmeler aktarıldı. Uğur ve Sevil, 21 gün sonra yapılan polis baskını sonucu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yakalandı.

UĞUR DİŞÇİ VE SEVİL GEZER POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

Olay, 2 Kasım'da meydana geldi. Ercan Gezer, 3 çocuğundan Sevil Gezer isimli kızının Uğur Dişçi tarafından kaçırıldığını öğrendi. Bunun üzerine Uğur Dişçi'nin Güneş Mahallesi'ndeki evine giden Ercan Gezer, kızının yanına getirilmesini istedi. Bu sırada Ercan Gezer ve Uğur Dişçi ile yakınları arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Ercan Bey, Uğur Dişçi'nin akrabası Hurşit Kalburcu'nun av tüfeğiyle ateş açması sonucu yaşamını yitirdi. Uğur Dişçi ve Sevil Gezer ise olayın ardından kayıplara karıştı.

UĞUR DİŞÇİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri, yaptıkları araştırmada Uğur Dişçi'nin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki akrabalarının yanında olduğu bilgisini aldı. Ekipler, önceki gün düzenlediği operasyonla Uğur Dişçi'yi saklandığı evde gözaltına alındı. Dişçi, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Annesinin yanına gitmek istemeyen Sevil Gezer, polis ekipleri tarafından Sosyal Hizmetler Yurdu'na teslim edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Uğur Dişçi, 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'çocuğa cinsel istismar' suçlarından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Cinayetle ilgisinin bulunmadığını öne süren Uğur Dişçi, Sevil Gezer'in, kendi isteğiyle kaçtığını söylemesi üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AYCAN GEZER İLE UĞUR DİŞÇİ KARŞI KARŞIYA!

Sevil Gezer'i kaçıran Uğur Dişçi Müge Anlı ekibine konuştu. Uğur Dişçi, " Sevil ile 7-8 aydır görüşüyorduk. Annesi görüştüğümüzü öğrenince Sevil'in telefonunu kırdı. Aile Sevil'i amcasının oğluna vermek istiyordu ama Sevil istemiyordu. Biz kaçmaya 1 hafta öncesinden karar vermiştik. Bu saatten sonra Sevil benim namusumdur." dedi. 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında Uğur Dişçi, Sevil Gezer'in annesi Aycan Gezer ile konuşmak istedi. Uğur Dişçi Aycan Hanım'a, "Özürse özür, afsa af... Ben adım atmak istiyorum. Beni affetmeniz için ne yapabilirim?" dedi. Aycan Hanım, kocası Ercan Gezer'in öldüğü gün üzerinde olan gömleği göstererek, "Bunu bana nasıl açıklayacaksın! Ben Uğur'u kızımın yanına yakıştırmıyorum.Kızımı kaçırmış, ben onu nasıl damat olarak göreyim? Babasını öldüren ailenin evinde kalacaksa kızıma bir şey demiyorum. Kendi kararını kendisi versin" şeklinde cevap verdi.

ASİYE DİŞÇİ'DEN ŞOK EDEN İDDİA!

"Geçtiğimiz günlerde Uğur Dişçi'nin akrabaları Müge Anlı stüdyosuna gelip, küçük Aslı'nın bulunması için yardım istemişti. 5 yaşındaki Aslı'yı kaçıran hala Asiye de, Ercan Gezer'in ölümü ile ilgili Müge Anlı ekibine konuştu. Kızı kaçırılan 2 Kasım günü kızı kaçırılan Ercan Bey, Uğur Dişçi'nin akrabalarının evine gidip kızını almak istemiş ancak Dişçi'nin akrabaları Ercan Bey'i pompalı tüfekle öldürmüştü. Asiye Hanım, "Ercan Gezer'i ben öldürdüm" diye teslim olan Hurşit Kalburcu'nun aslında gerçek katil zanlısı olmadığını açıkladı. 26 Kasım Müge Anlı canlı yayınında konuşan Asiye Dişçi'nin iddiasına göre; Ercan Gezer'i, Uğur Dişçi'nin teyzesinin oğlu Hurşit Kalburcu'nun ağabeyi Taner Kalburcu öldürdü ve tüm aile bu gerçeği bilmesine rağmen saklıyor.

takvim.com.tr