Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı: Ölümcül takip! EDHO son bölüm full izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Atv'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölümde Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla hain Ateş'i Çakırbeyliler'in elinden alıyor. Yine dört ayağının üzerine düşen Ateş, yaşamak için Çakırbeyliler hakkında tüm bilgileri Tuncay'a açıklamaya hazır. Peki, EDHO 117. yeni bölümde Çakırbeyliler Ateş ve Tuncay'ın tuzağına düşecek mi? EDHO son bölümde neler yaşandı? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanından ipuçları...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2018, 12:07
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı: Ölümcül takip! EDHO son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı izleyiciyi yine heyecanlandırdı. Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Ateş'i kıskıvrak yakalayan Çakırbeyliler, EDHO 117. yeni bölümde haini Tuncay'a kaptırıyor. Ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için Çakırbeyliler'i bir kez daha satmaya hazırlanıyor. İzleyici Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. son bölümde Ateş'in yakalanmasına sevinirken, EDHO 117. yeni bölüm fragmanında gördüğü sahneyle bu sevinci kısa sürdü. Yarın akşam saat 20.00'da Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanından ipuçları haberimizin detayında...

EDHO 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 117. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.

Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 116. SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU? EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır. İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.