Bir Zamanlar Çukurova'nın Cengaver'i kimdir? (Bir Zamanlar Çukurova 12.yeni bölüm fragmanı)

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova fırtınası kasıp kavururken, dizi oyuncularına dair her detay merak ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın Cengaver'i son dönemlerde en çok merak edilen isimlerin başında geliyor. Demir'in en yakın arkadaşı olan Cengaver gerek doğruluğu, gerekse tarzıyla büyük beğeni topluyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın Cengaver'i Kadim Yaşar kimdir? Kaç yaşında? İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın Cengaver'i hakkında detaylar.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 24 Kasım 2018, 17:14
Bir Zamanlar Çukurova’nın Cengaver’i kimdir? Bir Zamanlar Çukurova 12.yeni bölüm fragmanı

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova bir fenomene dönüştü. Tüm kategorilerde birinciliğini ilan eden Bir Zamanlar Çukurova'nın yayınlanan 11.son bölümü nefesleri kesti. 12.yeni bölümü heyecanla beklenen Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümlerin kahramanı Demir'in çocukluk arkadaşı 'Cengaver' oldu. Peki Bir Zamanlar Çukurova'nın Cengaver'i kimdir?

ÇUKUROVA'DAN BİR CENGAVER GEÇİYOR

Kadim Yaşar'ın canlandırdığı Cengaver karakteri, hem yiğit Adanalı'nın vücut bulmuş haliyle hem de dostluğun kitabını yazışıyla, dizinin en merak edilen kahramanlarından biri haline geldi!

Adana'nın ileri gelen ailelerinden birinin varisi olarak, Demir ile birlikte büyüyen Cengaver, görünürde geleneklerine bağlılığıyla arkadaşından ayrılıyor. Ancak son bölümler gösterdi ki, Demir ile tek farkları bu değil. Demir intikam için gözünü kararttıkça, Cengaver vicdanının sesi haline geliyor.

Demir'e, yoksulun hakkını yememeyi, adaletli olmayı hep o hatırlatıyor! Cengaver, dönemin en şık adamlarından biri olarak da ayrıca dikkat çekiyor! Peki dizinin en dikkat çeken karakterlerinden bir olan Cengaver'i canlandıran Kadim Yaşar kimdir?

KADİM YAŞAR KİMDİR?

1976 yılında Muş'ta doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı'nda tamamlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Ekmek Teknesi dizisi ile yaşamış; Urfalıyam Ezelden, Aşka Sürgün, Beşinci Boyut, Yağmurdan Sonra, Tek Türkiye, Babalar ve Evlatlar, Kaçak, Tatar Ramazan ve Paramparça dizilerinde rol almıştır.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da, intikam duygusu ikiye katlandı. Artık yapılan her plan, bir öncekinden daha tehlikeli ve acımasız! Gözünü karartıp, oğluyla birlikte çiftlikten kaçan Züleyha, uçsuz bucaksız Adana'da bir avuç umuda tutunuyor!

Tam rahat bir nefes alacakken, Demir'in ayak sesleri ile yıkılan Züleyha'nın, İstanbul yolculuğu da başlamadan son bulmuş oldu. Demir'in 'oğlumu ver, sen nereye istiyorsan git' tepkisiyle karşılaşan Züleyha, kaçmadan önce yanına aldığı silahı kafasına dayayıp Demir'i tehdit etti.

Tüm acımasızlığıyla Züleyha'nın karşısında duran Demir, 'çek tetiği' deyip Züleyha'yı iyice çaresiz bıraktı. Peki, Züleyha aşkı uğruna ölümü göze alabilecek mi? 'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölümün ardından gözler Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüme çevrildi. Züleyha'nın Demir'in karşısındaki çaresizliği karşısında hangi kararı vereceğini merak eden izleyici, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova 12.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fakat yayınlanır yayınlanmaz takvim.com.tr'den ulaşabilirsiniz.