Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 117. bölüm fragman izle

Atv’nin reyting rekortmeni dizisi ‘EDHO’nun 117. bölüm fragmanı yayınlandı. EDHO'nun son bölümünde Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu öğrenmiştir. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin 117. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 25 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 25 Kasım 2018, 22:21
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı | EDHO 117. bölüm fragman izle

İÇİNDEKİLER



EDHO'nun 117. bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 117. bölüm fragmanını takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

EDHO 117. BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE

EDHO SON BÖLÜMDE NELER OLDU? EDHO 116. BÖLÜM İZLE

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu öğrenmiştir
Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir.


İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz.


İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır. İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz.



Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.