Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Züleyha Demir'e geri dönecek mi? Son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova dün yayınlanan bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitledi. Atv'nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölüm yine birinciliği kaptırmadı. Gözünü karartıp, oğluyla birlikte çiftlikten kaçan Züleyha, uçsuz bucaksız Adana’da bir avuç umuda tutunuyor. Ancak Demir Züleyha'nın bu umudu yok etmek için yine elinden geleni ardına koymayacak. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm son sahnede Demir'in Züleyha'ya ‘oğlumu ver, sen nereye istiyorsan git’ demesi üzerine silahı kafasına dayayan Züleyha, aşkı için ölümü göze alabilecek mi? Yoksa Demir'e gerimi mi dönecek? İzleyici bu soruların yanıtını bulmak için Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziyle ilgili merak edilen tüm soruların cevabı haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 23 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 23 Kasım 2018, 13:50
Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Züleyha Demir’e geri dönecek mi? Son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova yine tüm kategorilerde birinciliğini ilan etti. Atv'nin kısa sürede izleyicinin gönlünü fetheden dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölüm dün akşam yayınlandı. Nefes kesen son bölüm ardından izleyici merakla Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı. Peki, Perşembe günlerinin vazgeçilmez birincisi Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölüm full izlemek isteyenler üstte yer alan videoya tıklayabilirler...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE

SOSYAL MEDYADA BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA RÜZGARI!

Dizinin bölüm etiketi #BirZamanlarÇukurova, bölüm başladıktan kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü,

Tüm Kişilerde %13,67 izlenme oranı ve %30,61 izlenme payı, AB'de %11,30 izlenme oranı ve %27,34 izlenme payı ve 20+ABC1'de %13,64 izlenme oranı ve %29,60 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 11. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha aşkı uğruna canına mı kıyacak?

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği 'Bir Zamanlar Çukurova'da, intikam duygusu ikiye katlandı. Artık yapılan her plan, bir öncekinden daha tehlikeli ve acımasız! Gözünü karartıp, oğluyla birlikte çiftlikten kaçan Züleyha, uçsuz bucaksız Adana'da bir avuç umuda tutunuyor!

Tam rahat bir nefes alacakken, Demir'in ayak sesleri ile yıkılan Züleyha'nın, İstanbul yolculuğu da başlamadan son bulmuş oldu. Demir'in 'oğlumu ver, sen nereye istiyorsan git' tepkisiyle karşılaşan Züleyha, kaçmadan önce yanına aldığı silahı kafasına dayayıp Demir'i tehdit etti.

Tüm acımasızlığıyla Züleyha'nın karşısında duran Demir, 'çek tetiği' deyip Züleyha'yı iyice çaresiz bıraktı. Peki, Züleyha aşkı uğruna ölümü göze alabilecek mi?

'Bir Zamanlar Çukurova' her Perşembe ATV'de!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 112. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 11. son bölümün ardından gözler Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüme çevrildi. Züleyha'nın Demir'in karşısındaki çaresizliği karşısında hangi kararı vereceğini merak eden izleyici, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanını sabırsızlıkla bekliyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova 12. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı takdirde takvim.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'DAKİ BÜYÜK SIR!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. son bölümü Atv ekranında izleyicilerle buluştu. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Gürses ve Kerem Alışık'ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde herkesin dikkatini çeken bir gelişme yaşandı.

Dizide Yılmaz'ın vurduğu Hünkar hanım uzun bir ameliyat sonrasında hastanede müşaade altında tutuldu. Bu sırada odasına gelen bir misafir vardı. Kerem Alışık'ın canlandırdığı Fekeli'den başkası değildi… Fekeli ile Hünkar hanım arasında bir takım olaylar yaşandığı ve bu yüzden büyük bir felaketin yaşandığı anlaşıldı.

Hünkar'ı hala sevdiği ortaya çıkan Fekeli, acılarının hala taze olduğunu da ifade etti. Herkesi şaşırtan bu detay dizinin seyrini de değiştirebilecek bir adım oldu…

Fekeli, Hünkar'ı uyurken dokunaklı bir konuşma yaptı. Geçmişte yaşananlarda kimin hata yaptığını sorguladı. Ancak Hünkar'a toz da kondurmadı… Fekeli, "Sesimi duyacaksın, acımı anlayacaksın. Ben acıma hep sahip çıktım. Acıma sadık kaldım. İstersen benim acımla, senin acını çağıralım, onlar konuşsun biz susalım. Bakalım hangimiz acısı daha yaman çıkacak" diye konuştu. İşte bu sözler geçmişte büyük bir olay yaşandığını ve hala acısının taze olduğunu anlatıyordu.

Peki büyük acı neydi? İşte bu sorunun yanıtı dizinin seyrini de değiştirebilir. Hünkar için sağlık dileyen Fekeli, "Duam ve kalbim seninle" diyerek de ona hala aşık olduğunu göstermiş oldu. Hünkar hanım ise gözlerini açarak iyileşeceği mesajını verdi.