Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO'da Ateş'in sonu kimin elinden olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm dün akşam Atv ekranlarında izleyiciyi yine ekran başına kilitledi. Efsane dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Ateş kaçmaya çalışırken Çakırbeyliler tarafından kıskıvrak yakalandı. EDHO 117. yeni bölümde Ateş'in sonunun kimin elinden olacağı ise merak konusu oldu. İzleyici, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde hain Ateş'in hemen öldürülmemesini istiyor. Ateş'in yaptıklarının cezasını çekmesi için sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan izleyicinin merakla beklediği EDHO 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Giriş Tarihi 21 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 21 Kasım 2018, 12:45
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO’da Ateş’in sonu kimin elinden olacak?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. son bölüm, aksiyon dolu dakikalarla dün akşam izleyicinin karşısındaydı. Atv'nin sevilen dizisi EDHO'nun dün akşam yayınlanan bölümünde yakalanan Ateş'in cezasının kimin tarafından verileceği ise merak konusu oldu. Önce kardeşim dediği Tipi'yi hedef gösteren daha sonra da ablası Emine'yi öldürmek isteyen Ateş, Çakırbeyliler tarafından kıskıvrak yakalandı. Emine'nin yaşadığı travma sonrası nasihat veren Hayriye Anne ise dizide büyük yankı uyandırdı. Dün akşam yayınlanana Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. son bölümden sonra izleyici EDHO 117. yeni bölüm fragmanını aramaya başladı Peki Eşkıya Dünyaya Hükğmdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

EDHO SON BÖLÜM FULL İZLE

EDHO 116. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır.

İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 117. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. son bölüm dün akşam yayınlandı. Herkesin artık yakalanmasını istediği hain Ateş kaçmaya çalışırken Çakırbeyliler tarafından kıskıvrak yakalandı. Ateş'in yakalanmasından sonra gelecek bölümde neler olacağını merak eden izleyici, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı ancak EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili tüm yeni gelişmeleri takvim.com.tr'den takip edebilirsiniz...