Çarpışma'nın yayın tarihi belli oldu! Çarpışma dizisi ne zaman, hangi gün başlayacak?

Büyük bir merakla beklenen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi severlerin merakla beklediği tarih açıklandı. Çarpışma dizisinin 2. fragmanın da yayınlanmasıyla izleyicilerin ilgisi bir hayli arttı. Peki, Çarpışma ne zaman ekrana gelicek, hangi gün başlayacak? İşte, detaylar...

Giriş Tarihi 13 Kasım 2018, 00:00 Güncelleme 13 Kasım 2018, 10:08
Çarpışma’nın yayın tarihi belli oldu! Çarpışma dizisi ne zaman, hangi gün başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Ay yapım'ın ekranlara taşıdığı yeni dizi Çarpışma, Show Tv ekranların'da izleyicleriyle buluşuyor. İlk fragman'ın yayınlanması ile büyük ilgi gören Çarpışma'da ikinci fragman da yayınlandı. İzleyiciler "Çarpışma ne zaman ekranlara gelecek?" sorusunu internette merakla araştırmaya başladı. İşte, Show Tv'de ekranlara gelecek Çarpışma dizisine dair tüm detaylar...

ÇARPIŞMA'NIN YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU!

Etkileyici senaryosu, güçlü oyuncu kadrosu ve görsel bir şölen sunacak rejisiyle izleyicilerin yeni ekran gözdesi olacak 'Çarpışma', 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de ilk bölümü ile Show TV'de!

Show TV'nin Perşembe tercihi ise büyük dikkat çekti. Zira Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye, Avlu ve Muhteşem İkili gibi 4 önemli dizinin yer aldığı güne Çarpışma'yı koymak bir hayli iddialı yaklaşım, ama aynı zamanda da riskli bir adım.

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kadir', Elçin Sangu'nun 'Zeynep', Onur Saylak'ın 'Veli Cevher', Alperen Duymaz'ın 'Kerem', Melisa Aslı Pamuk'un 'Cemre' karakterlerini canlandırdıkları 'Çarpışma'nın yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapıyor, senaryosunu Ali Aydın kaleme alıyor.