Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde ortalık karışıyor! Yılan Hikayesi'nin Kürşat'ı EDHO kadrosuna dahil oldu! EDHO fragman izle...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna transfer üstüne transfer! Yılan Hikayesi'nin Kürşat'ı EDHO'ya dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde ortalık iyice karışacak! Eşkıya Dünyaya Hükümar Olmaz 109. bölümde neler oluyor? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölüm fragmanı izle...

Giriş Tarihi 01 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 01 Ekim 2018, 10:43
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümde ortalık karışıyor! Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı EDHO kadrosuna dahil oldu! EDHO fragman izle...

İÇİNDEKİLER

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE!

ATV ekranlarına geçen hafta 4. yeni sezonuyla ekrana dönen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfler sürüyor. Mustafa Üstündağ ve Hüseyin Avni Danyal'ın ardından usta oyuncu Tunca Aydoğan da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosuna dahil oldu. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109. yeni bölümde neler olacak?

FENOMEN KÜRŞAT EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ'LA GERİ DÖNÜYOR

90'lı yıllara damga vuran dizi olan Yılan Hikayesi'nin fenomen karakteri Kürşat rolüyle hafızalara kazınan Tunca Aydoğan yıllar sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la ekrana dönüyor.

ROLÜ YENİ BÖLÜMDE BELLİ OLACAK

Usta oyuncu son olarak 3 yıl önce yayınlanan Aşk Yeniden dizisinde rol almıştı. 51 yaşındaki oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki yeni rolü ise 109. bölümde belli olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Namını kaybedersen her şeyini kaybedersin!"

Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar.

Alparslanile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar.

İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.

TUNCA AYDOĞAN KİMDİR?

1967 doğumlu oyuncu Tunca Aydoğan çocukluk yıllarında müziğe ilgi duymuş ve piyano eğitimi almıştır. İkizler burcudur.

Müzik dışında oyunculuk ile kariyer planlaması yapmış ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Üniversite döneminde Zeliha Berksoy, Oğuz Aral, Müşfik Kenter ve Cihan Ünal gibi usta isimlerinden oyunculuk eğitimi almıştır.

Üniversite mezuniyetinin ardından İstanbul Bakırköy Belediyesi Şehir Tiyatrolarında çalışmaya başlamış, bir televizyon filminde reji asistanlığı ve oyuncu olarak sinema dünyasına adım atmıştır. Ekran severler tarafından özellikle Yılan Hikayesi isimli dizide canlandırdığı karakter ile tanınan Tunca Aydoğan aslen Ankara doğumludur.