Sen Anlat Karadeniz'in 23. Bölümü yayınlandı! | Son bölüm izle

Sen Anlat Karadeniz’in 23. Son bölümü yayınlandı. Yayınlanan 22. bölümü ile ekranlara dönen Sen Anlat Karadeniz 23. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde Vedat, 'Kaleli'leri şah damarından yakalamayı başarıyor. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat, abisiyle birlikte işbirliği yaparak, Tahir ile Mustafa'yı birbirine düşürmeyi amaçlıyor. Atv’nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü haberimizde…

Giriş Tarihi 26 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2018, 00:47
Sen Anlat Karadeniz’in 23. Bölümü yayınlandı! | Son bölüm izle

İÇİNDEKİLER

Sünnet töreni heyecanı!

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor? Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?




SEN ANLAT KARADENİZ'İN 22. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Suyun altında yaşam savaşı

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?