Sen Anlat Karadeniz birinciliği yine elden bırakmadı! Sen Anlat Karadeniz 24.yeni bölüm fragmanda Tahir ölüyor!

Sen Anlat Karadeniz’in 23. son bölüm dün akşam yayınlandı. Fenomen dizi Sen Anlat Karadeniz son bölümde Vedat, 'Kaleli'leri şah damarından yakalamayı başardı. Her çarşamba olduğu gibi bu çarşamba akşamı da Sen Anlat Karadeniz birinciliği elden bırakmadı. Sen Anlat Karadeniz reyting sıralamasında birinci sıraya yerleşti. Sen Anlat Karadeniz 24. yeni bölüm fragmanda üzücü haber var. Sen Anlat Karadeniz 24.bölüm fragmanda Tahir ölüyor! Sen Anlat Karadeniz yeni fragman, Sen Anlat Karadeniz son bölüm buradan izleyebilirsiniz...

Giriş Tarihi 27 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 27 Eylül 2018, 12:31
Sen Anlat Karadeniz birinciliği yine elden bırakmadı! Sen Anlat Karadeniz 24.yeni bölüm fragmanda Tahir ölüyor!

İÇİNDEKİLER

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu. Sen Anlat Karadeniz yeni fragman ise yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünde Tahir ölüyor mu? İşte Sen Anlat Karadeniz 24.bölüm fragmanı...

23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes ve Tahir, Vedat'ın varlığından habersiz en mutlu günlerini yaşarken, Vedat intikam peşindedir. Yiğit'in sünnet töreni için hazırlık yapılırken, törene katılmaya kararlı olan Vedat nasıl bir sürpriz hazırlıyor?

Nefes özgürlüğünün tadını çıkarırken Dağdevirenler için durum farklıdır. Murat'a olan aşkı nedeniyle ev hapsinde tutulan Nazar, Vedat'ın yaşadığını Murat'a söylemek isterken sevdiğinin başına nasıl bir bela açacak? Asiye'yi kaçıran Vedat kardeşi kardeşle sınıyor. Yengesi ve yeğeni için hayatını ortaya koyan Tahir yolun sonuna mı geldi?

SEN ANLAT KARADENİZ 24. YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE

SEN ANLAT KARADENİZ OYUNCU KADROSU

'Sen Anlat Karadeniz' muhteşem oyuncu kadrosu da çok konuşuldu. Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir'in imkansız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor.

Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor, ve iddialı dizi daha ilk bölümünden bu yana başarısını devam ettiriyor.