Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. bölümde Hızır Amerikalı George'u masada öldürdü! Reyting birincisi EDHO 108. bölüm izle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2. sezon ilk bölüm dün akşam Atv ekranlarında sevenleriyle buluştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da zirvede! EDHO'nun nefes kesen sahneleri yine birinciliği kaptırmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona beklenen girişini yaptı ve yine reyting birincisi oldu. Dün akşam Atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108 bölümde Hızır masadaki Amerikalı'nın konuşmalarına deha fazla tahammül edemedi ve Amerikalı George'u öldürerek ilerleyen bölümlerde konunun daha heyecanlı olacağının garantisini verdi. EDHO 108. bölüm izlemek isteyenler için video haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 26 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2018, 13:27
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108. bölümde Hızır Amerikalı George’u masada öldürdü! Reyting birincisi EDHO 108. bölüm izle!

İÇİNDEKİLER

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' yeni sezon ilk bölümüyle atv ekranlarında yayınlandı. İşte EDHO 108. bölüm...

EDHO'NUN YENİ SEZONUN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? EDHO 108. BÖLÜM

Masada güç savaşı

Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupa'nın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler.

Adeta meydan okuma yarışına dönüşen bu toplantıda, Çakırbeyliler bir kez daha itaat etmenin onlara göre olmadığını dünyaya kanıtlarlar. Masaya bıraktığı ölümcül hediyeyle asıl patronun kim olduğunu gösteren Hızır, yaptığı eylemin karşılığını çok geçmeden alacaktır. Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan'a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan'ın kararı, O'nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.

EŞKIYA YENİ SEZONDA YİNE ZİRVEDE!

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ, tüm kişilerde 7.77 izlenme oranı ve 21.55 izlenme payı, 20+ABC1'de ise 8,25 izlenme oranı ve 21,13 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezon zirvedeki yerini sabitleyen, atv'nin reyting sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda da kendi gününde yine en çok izlenen yapım oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm etiketi #edho, bölüm başladıktan kısa süre sonra, Twitter Türkiye Trending Topics listesinin de zirvesine oturdu!