Sen Anlat Karadeniz rekor kırdı

Sen Anlat Karadeniz yine zirvede! Yeni yılda adından en çok söz ettiren, atv'nin fırtınalar estiren dizisi 'Sen Anlat Karadeniz', çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Deneyimli oyuncu kadrosu ve Osman Sınav’ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği iddialı dizi ‘Sen Anlat Karadeniz’in üçüncü bölümü Tüm Kişiler’de %18,44 izlenme oranı ve %35,77 izlenme payı aldı. atv'nin iddialı dizisi son 6 yılın en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Giriş Tarihi 09 Şubat 2018, 00:00 Güncelleme 09 Şubat 2018, 14:43
Sen Anlat Karadeniz rekor kırdı

İÇİNDEKİLER

Türk televizyon tarihinde 2012 – 2018 yılları arasında, geçen Çarşamba akşamına kadar 10.717 dizi bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz bu son altı yıl içerisinde tüm kişilerde %18,44 izlenme oranıyla bu dalda birinciliği ele geçerdi.

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Karadeniz'in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

4 BÖLÜM FRAGMANI ŞİMDİDEN MERAK KONUSU OLDU
'Sen Anlat Karadeniz' 4. bölüm fragmanı yayınlandı. atv'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' ekranlara gelen en son bölümüyle reytinglere damgasını vurdu. Henüz 3. bölümü yayınlanan dizi rakiplerini geride bıraktı. Sevenleri yeni bölümün ardından internette 4. bölüm fragmanını aratmaya başladı.

İşte 'Sen Anlat Karadeniz'in 4. bölüm fragmanı...