‘Sen Anlat Karadeniz’ bu akşam izleyiciyle buluşacak

Giriş Tarihi 31 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 31 Ocak 2018, 12:13
‘Sen Anlat Karadeniz’ bu akşam izleyiciyle buluşacak

İÇİNDEKİLER



Atv'nin iddialı dizisi 'Sen Anlat Karadeniz', ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Heyecanlı öyküsü ve zengin oyuncu kadrosuyla sosyal medyada çok konuşulan dizi, ikinci bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak


'10'UNCU KEZ İZLİYORUM AMA DOYAMIYORUM!'

Özlem Avcı

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın paylaştığı 'Sen Anlat Karadeniz'; geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan 'Nefes'le, onu koruduğu için ailesinin tepkisiyle karşılaşan 'Tahir'in imkansız aşkını anlatıyor.



Dizinin yönetmenliğini; Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav üstlenirken, senaryo Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in imzasını taşıyor. Geçtiğimiz çarşamba yayınlanan ilk bölümüyle ekranın yeni fenomeni olmaya aday olduğunu gösteren dizinin tekrarı bile sosyal medyada çok konuşuldu. İzleyiciden tam not alan 'Sen Anlat Karadeniz'e sosyal paylaşım sitelerinde övgüler yağdı. İşte bazı izleyicilerin yorumları:



Tansel Karaca: Kadına yapılan şiddet, özellikle işkence ve parmak kırma sahnesi çok fena ama gerçekte de var öyle yaratıklar. Allah onların belasını versin.



Dilanurkabull: 'Sen Anlat Karadeniz'deki parmak kırma sahnesinden sonra halen kendime gelemedim. Kadına kalkan eller kırılsın!



Yesimy61: Benim Karadeniz insanım candandır, içtendir, doğaldır, samimidir, olduğu gibidir. İyi ki Karadenizli'yim, dünyaya yine gelsem Karadeniz'de doğmak isterdim.



Hilal: Kadına şiddet var. Görmezden geldiğiniz için gözünüze sokulmasından rahatsız oluyorsunuz. Bu dizi; 'Kadına şiddet böyle, yapanlar da böyle şerefsiz' diyor. İsteseniz de, istemeseniz de...



Banu Uğur: 'Sen Anlat Karadeniz' kaçıncı tekrar... Ulan her seferinde izliyorum, 10'uncu izleyişim galiba. Replikleri ezberlemeye başladım. Hipnoz edici tekrarı var bu dizinin.