Nil Keser: ‘Bazen Defne'ye hayret ediyorum’

Giriş Tarihi 29 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 29 Ocak 2018, 12:08
Nil Keser: ‘Bazen Defne’ye hayret ediyorum’

İÇİNDEKİLER



ATV'nin çok sevilen dizisi 'Kırgın Çiçekler'de Defne karakterini canlandıran Nil Keser, "Kendini arayan küçük bir kız aslında... Onu canlandırmak beni heyecanlandırıyor" dedi.

Hırslı değil azimli biri olduğu söyleyen Nil Keser, 'Kırgın Çiçekler' dizisiyle adından söz ettiriyor. Kötü bir karakteri canlandırmasına rağmen seyirci tarafından sevildiğini belirten oyuncu, "Kötü yorumlar alıyorum ama beni incitecek türden değil" diyor. Keser'le projesini ve son dönemde sektöre giriş yapan genç oyuncuları konuştuk.



- Karakteriniz hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Defne gelişim çağında annesini örnek almış, insanların değerinin maddi durumuna göre belirlendiğini zanneden, düşüncesiz, küçük bir çocuk... Bu yüzden etrafındaki insanlara karşı kırıcı olabiliyor ama onun da saf ve kırılgan bir yönü var. Sadece hiçbir zaman bu yönünü göstermek istemiyor.



- DİZİLERDE GENELDE KÖTÜ KARAKTERLER UNUTULMAZ. SİZE NASIL TEPKİLER GELİYOR?
Kötü karakteri canlandırdığımdan dolayı tabii ki kötü yorumlar alıyorum ama bunlar beni incitecek türden olmadı hiçbir zaman. Beklediğimin aksine, 'Kötüsün ama seni seviyoruz' tarzında şeyler söylüyorlar. Böyle tepkiler almak da hoşuma gidiyor.



- DEFNE'Yİ CANLANDIRIRKEN NELER HİSSEDİYORSUNUZ?

Oynarken Defne karakterinin yaptıklarına, söylediklerine hayret ettiğim çok oluyor. Kötülükleri bazen rahatsız edici olsa da oynarken keyif alıyorum. Sürekli kendiyle, etrafındakilerle çatışan biri. Aynı zamanda çok dinamik ve keşfedilecek bir sürü tarafı var. Kendini arayan biri aslında. Onu canlandırmak beni heyecanlandırıyor.



​- SİZDE DEFNE GİBİ HIRSLI BİRİ MİSİNİZ?
Hırslı değil ama azimli biriyim. Fazla hırs insanı hedefinden şaşırtabilir. İsteklerim ve hayallerim var ama bunlar için kendimi yıpratmam, etrafıma da zarar vermem.



- DİZİ REYTİNG VE SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR. BAŞARININ SIRRI NEDİR?

Dizide karakterler ve yaşanılan olaylar, izleyiciye yabancı gelmiyor. Bence herkesin kendinden bir parça bulması projeyi bu kadar ilgi çekici kılıyor. En önemlisi de ekip olarak çok güzel bir ruh yakaladığımıza inanıyorum ve bunun da seyirciye geçtiğini düşünüyorum.



- GENÇ YAŞTA BÖYLE BİR PROJEDE YER ALMAK NASIL BİR DUYGU?

Heyecanlandırıcı ve umut dolu.

'HERKESİN GÜZELLİK ANLAYIŞI FARKLI'

- OYUNCULUKTA NE GİBİ HEDEFLERİNİZ VAR?
Sürekli kendimi geliştirmek için çalışıyorum. Bu aralar boş vakitlerimde yoga ve nefes egzersizleri yapıyorum. Bir oyuncu olarak bedenimi keşfedip, onu nasıl kullanabilirim konusu üzerine yoğunlaşmış durumdayım. Sette oyuncu büyüklerimden çok şey öğreniyorum. Kendimi ve oyunculuğumu geliştirmek için çalışıyorum, dersler almaya devam ediyorum.



​- SON DÖNEMDE BİRÇOK GENÇ OYUNCU EKRANDA YER ALMAYA BAŞLADI. JENERASYON DEĞİŞİKLİĞİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
Artık genç oyunculara daha fazla şans verildiğini düşünüyorum. Alışıldık yüzlerin dışında, yeni simalar görmek izleyicinin hoşuna gidiyor. Bence bunda sosyal medyanın da etkisi büyük.



​- SOSYAL MEDYADA, "ÇOK GÜZEL" YORUMLARI ALIYORSUNUZ. KENDİNİZİ GÜZEL BULUYOR MUSUNUZ?
Herkesin güzellik anlayışı farklı. Önemli olan insanın enerjisidir. Güzel demekten pek hoşlanmam açıkçası, ama kendime değer veriyorum ve seviyorum. Belki bu yüzden hem güzel hem de enerjik hissediyorum.

Milliyet