Yok böyle şans

Yok Böyle Dans adlı programın en çok konuşulan ismi, ünlü TV sunucusu Burcu Esmersoy, izleyici oylarıyla yarışmadan elendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2011 Güncelleme 18 Ocak 2011, 11:20
Yok böyle şans

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği 'Yok Böyle Dans'ta önceki gece büyük sürpriz yaşandı. Her hafta ilgiyle izlenen programın en çok konuşulan isimlerinden biri, hatta favori çifti Burcu Esmersoy ve partneri Jake Davies sürpriz bir şekilde yarışmadan elendi. Program boyunca yaptığı danslar, söylemleri, jüriyle girdiği diyaloglar ve kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Burcu Esmersoy, önceki akşam yayınlanan bölümde izleyicilerin gönderdiği SMS'lerle yarışma dışı bırakılınca şoke oldu.

Azra Akın'ın ilk sırayı aldığı gecede Eda Taşpınar ikinci, Pascal Nouma üçüncü, milli yüzücü Derya Büyükuncu da dördüncü oldular. Burcu Esmersoy ile Defne Joy Foster son ikiye kaldı. Ancak SMS oylamaları sonucu Esmersoy yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Bu sonuca hem Burcu hem stüdyodakiler hem de ekran başındakiler çok şaşırdı.

Sonuçlara kendisi bile inanamayan ve kısa süreli şaşkınlık yaşayan Burcu Esmersoy, elenme nedenini ablasına bağladı. Kendisine en çok SMS'i ablasının gönderdiğini söyleyen Esmersoy, "Bana en çok oyu ablam atıyordu, o şimdi burada ve telefonu kapalı sanırım. O yüzden böyle bir sonuç doğdu" diye espri yaptı.

JAKE BENİ HEYECANLANDIRIYOR
Yarışma boyunca Burcu Esmersoy'un partneri Jake'le olan yakınlığı çok tartışılmıştı. Geçtiğimiz haftaki yayın sırasında Jake'in Esmersoy'un mayosuyla oynamaya başlaması samimiyetin derecesini ortaya koymuştu. Herkes sahnede olanları şaşkınlıkla izlerken Burcu 'Yapma Jake' diyerek partnerini engellemişti. Ünlü sunucu, bir başka performansının ardından eli ayağı titremeye başlayınca da "Jake beni heyecanlandırıyor" diye konuşmuştu.