Hem iş hem eğlence için! Amiral gemisi modeli olarak tasarlandı

Huawei MatePad Air, MatePad serisinin devrim niteliğindeki bir üyesi olarak piyasaya sürüldü. Özellikle iş profesyonelleri için performans açısından hafif bir amiral gemisi modeli olarak tasarlandı. İşte szileriçin derlediğimiz 16 Ağutos tarihli TAKVİM teknoloji haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2023 Güncelleme 16 Ağustos 2023, 06:57
Hem iş hem eğlence için! Amiral gemisi modeli olarak tasarlandı

İÇİNDEKİLER

Tabletler sadece eğlence cihazları olmanın ötesine geçti ve artık hem üretkenlik hem de eğlence için çok yönlü araçlar olarak kullanılıyor. Tüketici trendleri, insanların tabletleri uzaktan çalışma ve eğitim için giderek daha fazla kullandığını gösteriyor. Sonuç olarak, mobil ve uzak ofisler de dahil olmak üzere akıllı ofis senaryolarına yönelik talep artıyor. Üretkenlik senaryoları artık geleneksel ofis veya kütüphane ortamlarıyla sınırlı değil, farklı uygulama ortamlarında ve çeşitli konumlarda yaygın olarak benimseniyor.

HUAWEI MatePad Air, yeni şeyler denemeye, kariyerlerini ilerletmeye ve iş stresini azaltmanın bir yolunu bulmaya hevesli profesyoneller için tasarlandı. MatePad Air, nerede olursanız olun, istediğiniz zaman kolay kullanım için; profesyonel ofis yazılımı, not alma deneyimi ve akıllı işlevlere sahip. Türk Telekom mağazalarında ya da online mağazada tablet seçeneklerine bakarak karar vermeniz mümkün. Türk Telekom fiber optik ağı sayesinde ev ya da ofiste hızlı internet bağlantısıyla kullanılabiliyor.

AMİRAL GEMİSİ DENEYİMİ
Huaweı Notes uygulaması, not düzenleme, yönetim ve güvenlik için geliştirilmiş özelliklerle birlikte, özel bir fırça özelliği ile donatıldı. Çok yönlü HUAWEI MatePad Air hem kalem hem de klavyenin entegrasyonu ile hafif ofis işlerini kolaylaştırıyor. HarmonyOS 3.1 tarafından desteklenen MatePad Air, Akıllı Ofis ve çok cihazlı iş birliği senaryoları için optimize eden geliştirmelere sahip. MatePad Air, cihazlar arası sorunsuz iş birliği, uygulamalar ve cihazlar arası 'Renk Yakalama' ve kolaylaştırılmış 'Pop-up Eşleştirme Yazdırma' özellikleri ile iş süreçlerini basitleştirerek, kullanıcılar için daha hızlı ve verimli yazma deneyimi sunuyor. MatePad Air, Huawei'nin 3:2 üretkenlik ekranına sahip ilk tableti. Tablet, 144 Hz yenileme hızı, SuperRender, 30 ila 144 Hz uyarlanabilir yenileme hızı aralığı ve Super Frame ile hem iş hem de eğlence deneyimlerini geliştirmek için tasarlandı.



GÜVENLİK KAMERALARI ANLIK KAYIT ALIYOR
kayıt için Micro SD kart kullanıyor. İstediğiniz anda kayıt alabiliyorsunuz 2K video çekimi yapabilen, Tapo uygulamasından kolayca yönetilen ve Gizlilik Modu ile mahremiyeti de sağlayan Tapo C210 kamera, online mağazalardan micro SD kart hediyeli olarak alınabiliyor. Stoklar bitene kadar devam edecek kampanyada Tapo C210 alanlara 64 GB'lık micro SD kart hediye ediliyor. Bu sayede kamera kayıtları bu karta kaydedilip saklanabiliyor. Böylece internet üzerinden görüntülere ulaşılması riski ortadan kalkıyor. Hem yatay hem dikey hareket edebilen kamera, yatayda 360 derece, dikeyde ise 114 derece dönebiliyor. Bu sayede her hareketi yakalayabiliyor. Üzerinde mikrofon ve hoparlör olan kamera ile karşılıklı sesli iletişim de mümkün oluyor. Tapo C210, WiFi'a bağlı çalışan bir kamera; bu nedenle kurulumu ve kullanımı son derece basit. Kameradaki Gizlilik modu, istendiğinde gözetimi kapatmaya yarıyor. Böylece -dışarıdan saldırı da dahil- görüntü alınamıyor.



OTOMOBİLİ ABONELİK ÇÖZÜMÜYLE KULLANIN
Artık pek çok kişi otomobil sahip olma maliyetine katlanmak istemiyor. Garaj, park, vergi, bakım ücreti derken, otomobil sahip olma maliyeti sürekli artıyor. Bu yüzden kiralama yöntemi uygun seçenek haline geliyor. SIXT+ abonelik modeli, kısa dönemli araç kiralama ile operasyonel kiralama yönteminin avantajlı özelliklerini bir araya getiriyor. SIXT+, bireysel müşterilerin son yıllarda oldukça yoğun olarak kullandığı dijital platform üyeliklerine benzeyen bir kullanıcı deneyimini araç kiralamada da yaşatmayı amaçlayan abonelik sistemi. İSTEDİĞİN PAKETİ SEÇ
Müşteri, ihtiyaç duyduğu aracı ve ek paketleri aylık üye olarak istediği süre boyunca kullanabilecek. Araca ihtiyacı kalmadığında ise kolaylıkla bir ceza, erken iptal bedeli veya ek bir ücret ödemeden abonelikten çıkabilecek ve isterse tekrar aynı veya farklı bir araca abone olabilecek. SIXT+ modeli ile müşteriler isterlerse merak ettikleri farklı bir aracı, taahhüt vermeden deneyimleyebilecek. Yeni bir araç ihtiyacı doğduğunda ise uzun dönem kiralamanın veya satın almanın getirdiği zorluklar olmadan abone olarak esnek bir kullanım deneyimi yaşayacaklar. SIXT rent a car, SIXT+ lansmanında da çevre bilincini ön plana çıkarıyor. SIXT+ Türkiye'de ilk olarak elektrikli araç deneyimi ile başlıyor ve kullanıcılara çevre dostu bir alternatif sunuyor.

KULLANDIKÇA ÖDE
SIXT rent a car Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Aras, "Şirket vizyonumuzun en önemli paydaşlarından biri olan müşterilerimiz için, sürekli yenilikçi hizmetler sunmaya odaklanıyoruz. Avrupa'da ve Amerika'da büyük başarıyla hayata geçirdiğimiz SIXT+ abonelik modelini, Türkiye'de bir ilk olarak müşterilerimizin hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 'Kullandıkça Öde' hizmetlerinin en popüler örneklerinden ve kabullerinden biri olan abonelik modeli, müşterilerimiz için daha fazla esneklik ve özgürlük sunacak" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN