Yeni teknolojilerin perde arkası!

HONOR, Magic5 Pro akıllı telefonunu nasıl geliştirdiğine dair özel kamera arkası görüntülerini paylaştı. HONOR Device Co. Ltd CEO'su George Zhao; "Durmak bilmeyen Ar-Ge taahhüdümüz, Magic5 Pro gibi çığır açan cihazlar geliştirmemizi sağlıyor" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2023 Güncelleme 03 Mayıs 2023, 07:01
Yeni teknolojilerin perde arkası!

İÇİNDEKİLER

HONOR, Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023'te tanıttığı HONOR Magic5 Pro'nun nasıl geliştirildiğinin detaylarını paylaştı. HONOR Device Co. Ltd CEO'su George Zhao; "Durmak bilmeyen Ar-Ge taahhüdümüz, Magic5 Pro gibi çığır açan cihazlar geliştirmemizi sağlıyor" dedi. Yepyeni HONOR Image Engine ile donatılan Magic5 Pro, piyasadaki en yüksek çekim hızlarından bazılarını sağlamakla kalmıyor, netliğin sınırlarını da zorlayan yepyeni bir milisaniye Falcon Yakalama Algoritması sunuyor.

HONOR, yapay zeka algoritmasının geliştirilmesini sağlayan nicel ve nitel analizlerin gerçekleştirildiği kendi özel kamera laboratuvarlarını kurdu. Türk Telekom akıllı telefonunu yenilemek isteyenlere yönelik özel kampanyalar düzenliyor. Şimdi bütün hazırlıklar akıllı telefonu Türk Telekom mağazalarında deneyimleme şansı yakalamak isteyenlere bu güncel cihazlarla sunmak.

DÜŞÜK IŞIK BAŞARISI
HONOR Magic5 Pro, farklı hız, mesafe ve ışık koşullarına sahip hareketli sahnelerin çekimiyle ilgili birçok zorlayıcı sorunu çözerek görüntüleme sürecini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Önceki nesle kıyasla yüzde 245 oranında artırılan otomatik odaklama hızı, birçok zorlayıcı sorunun çözüldüğünü kanıtlıyor.

Akıllı AI Tanıma teknolojisi ile güçlendirilen HONOR Magic5 Pro'nun AI Hareket Algılama özelliği, kullanıcıların hızlı şekilde hareket ettiği çekimlerde dahi en iyi anın yakalanabilmesini sağlıyor. HONOR ve Qualcomm Technologies'in yakın çalışması sonucu altı kattan fazla artırılarak 240 milisaniyeden 1500 milisaniyeye çıkarılan ön bellek aralığı ve 270.000'den fazla görüntü ile eğitilmiş bir yapay zeka ağı ile HONOR Magic5 Pro'nun kamerası, kullanıcılarının hareketlerdeki sihirli anları kolay ve en iyi şekilde yakalamalarına yardımcı oluyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN