Cayma parası şirketten

'Cep'teki yarış internet ve ev telefonuna da sıçradı. Süperonline internette cayma parasını öderken, telefonun sabit ücretinide kaldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2012 Güncelleme 27 Ocak 2012, 02:13
Cayma parası şirketten

İÇİNDEKİLER

İletişim sektöründeki rekabet tüketiciler için avantajlı sonuçlar doğuruyor. Cep telefonlarında hızla devam eden yarış sonunda ortaya çıkan avantajlı paketlerle faturaları düşürmek mümkün olurken rekabet şimdi de sabit hatlara ve internete kaydı. Turkcell Superonline ev numarasını taşıyanlara hem sabit ücret ödetmeyeceğini hem de daha uygun fiyatlarla konuşma imkanı sunacağını duyurdu. Öte yandan Superonline'ın internet kampanyasında ise internet hattını taşıyanlar için cayma bedeli ödeme uygulaması bulunuyor. Buna göre internetini Superonline'a taşıyan abonelerin eğer diğer şirkete tahahhütlü bir aboneliği varsa bunun 150 liraya kadar olan cayma bedeli karşılanıyor. Superonline yetkilileri, bu uygulamayla abonelerin fiber internete kavuştuğunu belirtti.

SABİT ÜCRETE KALKTI
Turkcell Superonline'ın "Konuşmayan Kalmasın" kampanyasıyla numaralarını Turkcell Superonline'a taşıyan ya da Turkcell Superonline'dan yeni numara alan kullanıcılar, fiber ses hizmetinden sabit ücret ödemeden yüzde 40'lara varan avantajlı fiyatlarla konuşuyor. Bu uygulamada ev ya da iş numarası değişmezken konuşmalar fiber ses sistemi ile yapılıyor.