Timsah'tan İspanyol avı

Ertuğrul Sağlam'ın çok istediği İspanyol futbolcu için önemli adımların atıldığı öne sürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2012 Güncelleme 20 Nisan 2012, 00:07
Timsah’tan İspanyol avı

İÇİNDEKİLER

Süper Final Avrupa Grubu ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Bursaspor'da yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlandı. Yeşil-Beyazlı kulübün İspanya'da forma giyen bir orta saha oyuncusu ile görüştüğü ve bu transfer için önemli adımlar atıldığı öğrenildi.

3 ÖNEMLİ TRANSFER SÖZÜ
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, "Yeni sezonda mevcut iskeletin üzerine 3 önemli transfer yapacağız" sözlerinin ardından Yeşil-Beyazlı kulüp harekete geçti. Bursaspor'un İspanya'da oynayan kariyeri parlak bir orta saha oyuncusuyla görüştüğü ve bu transferde iyice sona yaklaşıldığı gelen bilgiler arasında. Gelecek sezon yeniden şampiyonluk mücadelesi yapmak isteyen Bursasporlu yöneticilerin kesenin ağzını açtığı ve transferde para harcamaktan kaçınmayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

GURBETÇİLER DE GÜNDEMDE
Ertuğrul Sağlam'ın yabancı oyuncular dışındaki Türk futbolcularla da ilgilendiği ve yine ismi saklanan 4 futbolcuyla büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Sağlam'la transfer için bir yol haritası belirlediği ortaya çıktı. Bu listede gurbetçi futbolcuların da bulunduğu öğrenildi. Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın performansından memnun olmadığı bazı oyuncularla yolları ayırmayı planladığı ve bunu yönetimle paylaştığı iddia edildi.

ESENİN AĞZI AÇILDI
Bursaspor Yönetimi'nin transfer için kesenin ağzını açtığı ve çok önemli oyuncularla görüşme halinde olduğu öğrenildi.

TEK HEDEFİ ŞAMPİYONLUK
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam gelecek sezon için tek hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Elindeki kadroyu takviyelerle güçlendirmek isteyen Ertuğrul Sağlam'a yönetim de tam yetki verdi.