Acun Ilıcalı'dan özür! "Şampiyonluk çok zor gözüküyor"
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Kayserispor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, iyi bir takım kurduklarını ancak futbolun bi tarafının da bu olduğunu söyleyerek beraberlik için özür diledi. Ayrıca şanslarının çok zor olduğunu söyledi.
Giriş Tarihi:
Güncelleme Tarihi:
Ilıcalı karşılaşmanın ardından şunları söyledi;
"Ortada bir suçlu varsa bizde ortağız. Çok çok üzücü bir durum. Bilsinler ki gecemizi gündüzümüzü Fenerbahçe'mize harcıyoruz. Bazen olmayınca olmuyor. Futbolun da bir tarafı bu. Bu puan kaybı bizim için çok yıkıcı, çok üzücü. Düşündüğüm zaman iyi bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. İyi bir kadro yaptık.
"Elimizden gelen her şeyi yaptık. Futbol bu. Her şey sahada oluyor. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Taraftarımızın tepkisine saygı duyuyoruz. Onların kendi yorumları da kendi açılarından haklı. 6 hafta var, şansımız çok zor gözüküyor. Taraftarımızla, futbolcularımızla, teknik kadromuzla sonuna kadar savaşacağız."
