Milletler Ligi Filenin Sultanları Türkiye Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Milletler Ligi'nde Türkiye'nin ilk hafta maç programı oldukça yoğun. A Milli Takım, Japonya'nın ardından sırasıyla Hollanda, İtalya ve Fransa ile karşılaşacak. Peki, Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte bilinmesi gerekenler!

Giriş Tarihi 12 Mayıs 2024, 12:29 Güncelleme 12 Mayıs 2024, 12:30
Milletler Ligi Filenin Sultanları Türkiye Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Voleybol Milletler Ligi, bu yıl Türkiye'nin gözde turizm kentlerinden Antalya'da start alıyor. İlk maçını Japonya ile yapacak olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, son şampiyon unvanını korumak için sahada olacak. Peki, Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Türkiye Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar!

TÜRKİYE-JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milletler Ligi'nin 1. haftasında gerçekleşecek olan müsabakada Türkiye, Japonya'ya karşı mücadele edecek. Maç 15 Mayıs 2024 tarihinde saat 20.00'de başlayacak.

TÜRKİYE-JAPONYA MAÇI HANGİ KANALDA?

Voleybolseverler, Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi'ndeki yolculuğunu heyecanla bekliyor. Filenin Sultanları'nın maçları TRT Spor ekranlarında yayınlanacak.

FİLENİN SULTANLARI'NIN PROGRAMI

Türkiye, ilk hafta Japonya ile başlayacak olan serüvende, Hollanda, İtalya ve Fransa ile de karşı karşıya gelecek. 16, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde oynanacak diğer müsabakalar, Filenin Sultanları'nın ligdeki performansını şekillendirecek.

MAÇ TAKVİMİ

15 Mayıs 2024, Çarşamba, Saat 20.00: Türkiye - Japonya
16 Mayıs 2024, Perşembe, Saat 20.00: Türkiye - Hollanda
18 Mayıs 2024, Cumartesi, Saat 20.00: Türkiye - İtalya
19 Mayıs 2024, Pazar, Saat 20.00: Türkiye - Fransa