TAKVİM'den al haberi! Fenerbahçe'de resim netleşiyor: Futbolcular ve kulübün önemli isimlerinin net tavrı yönetimin kararında etkili olacak

Hem Samandıra’dan hem de eski başkan ve yöneticilerden gelen “Ligden çekilmeyelim” duruşu sonrası gözler yönetime çevrildi. Genel Kurul’dan ‘çekilme’ kararı çıksa bile Başkan Ali Koç’un farklı bir aksiyon alabileceği belirtiliyor.

Giriş Tarihi 30 Mart 2024, 07:02 Güncelleme 30 Mart 2024, 07:02
TAKVİM’den al haberi! Fenerbahçe’de resim netleşiyor: Futbolcular ve kulübün önemli isimlerinin net tavrı yönetimin kararında etkili olacak

İÇİNDEKİLER

Gelecek salı günü düzenlenecek olan olağanüstü genel kurul öncesi Fenerbahçe'de resim yavaş yavaş netleşiyor. Başkan Ali Koç'un ligden çekilme fikrini ortaya attığı 18 Mart tarihinden bu yana camianın eğiliminde gözle görülür bir değişim yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcuların lige devam etme yönünde ortak karar almasının ardından, kulübün önde gelen isimlerinin de bu yönde görüş bildirmeleri Fenerbahçe'deki havayı etkiledi.

'DEVAM' FİKRİ GÜÇLENİYOR
Yaşanan bu gelişmelerin yönetimin tavrında büyük oranda etkili olabileceği belirtiliyor. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre 2 Nisan'daki genel kurulda çoğunluk toplanır ve oylamadan 'ligden çekilelim' kararı çıksa bile Başkan Ali Koç'un farklı bir aksiyon alabileceği ifade ediliyor.

Başkan Koç'un özellikle futbolcular ve İsmail Kartal'ın tutumundan dolayı "Devam ediyoruz" deme ihtimali her geçen gün güçleniyor. Ancak Fenerbahçe yönetiminin bu durumda bile bazı flaş kararları hayata geçirmesi bekleniyor. Özellikle Trabzonspor deplasmanına belirli bir süre gitmeme ve maçlarda bazı protestolar yapılmasına yönelik görüşlerin masaya yatırıldığı gelen bilgiler arasında. Bir başka iddiaya göre ise 2 Nisan'da çoğunluk sağlanamayacak ve genel kurul ertelenecek.

TAKVİM'DEN AL HABERİ
Fenerbahçeli futbolcuların lige devam etme yönünde ortak karar alması TAKVİM'in manşetine böyle yansımıştı. Alınan bu karar Başkan Ali Koç ve üyelerin tutumunda belirleyici olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN