İspanyol ekip Süper Lig'den o ismi resmen çekip aldı! 5 milyon euroyu şak diye verdiler!

Türkiye'nin en yetenekli genç futbolcularından biri, kariyerine yepyeni bir sayfa açıyor. Süper Lig'den sıyrılarak, Avrupa futbolunun kalbinin attığı İspanya'nın önde gelen ekiplerinden birine transfer olan bu genç yetenek, hem Türkiye'de hem de İspanya'da büyük bir heyecan yarattı. Bu transfer, İspanyol futbolunun dinamiklerini ve Süper Lig'in uluslararası alandaki prestijini bir kez daha ön plana çıkarıyor.

Giriş Tarihi 13 Mart 2024, 08:50 Güncelleme 13 Mart 2024, 08:50
İspanyol ekip Süper Lig’den o ismi resmen çekip aldı! 5 milyon euroyu şak diye verdiler!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin Süper Lig'i, genç yeteneklerin parladığı bir sahne olmaya devam ederken, son transfer haberi futbol dünyasını sarsarak heyecan yarattı.

LAS PALMAS'A MI GİDİYOR?

İspanyol futbol ekibi Las Palmas, Çaykur Rizespor'un başarılı stoperi Emirhan Topçu'yu transfer etmek için harekete geçiyor.

El Chiringuito TV'nin haberine göre, LaLiga ekibi Las Palmas, gelecek sezonun transfer planlaması kapsamında Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmayı planlıyor.

23 yaşındaki yetenekli oyuncuyla yapılan görüşmelerde anlaşmanın çok yakın olduğu belirtilirken, sözleşme süresinin 4 yıl olacağı ifade edildi.

Las Palmas'ın bu transfer için Çaykur Rizespor'a 5 milyon euro'nun üzerinde bir ödeme yapmayı planladığı bildirilirken, henüz transferin resmi olarak sonuçlanmadığı kaydedildi.

Emirhan Topçu, bu sezon Çaykur Rizespor formasıyla 26 resmi maça çıkarak 2 asistle önemli bir performans sergiledi.

Transferin detayları ve resmi açıklamalar geldiğinde haberimizde yer alacak.