Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos'dan önemli açıklamalar: Sahaya ölmek için çıkmalıyız

Fernando Santos, “Savaşmak zorundayız. Sahaya ölmek için çıkmalıyız. Süleyman Seba’nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız” diye konuştu. İşte detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2024 Güncelleme 10 Ocak 2024, 07:00
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos’dan önemli açıklamalar: Sahaya ölmek için çıkmalıyız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Portekizli teknik direktörü Santos, "Çoğu şeyi biz idmanlarda değiştireceğiz. Her hocanın kendine ait mantalitesi var. Benim de öyle. Bunu uygulayacağım. Benim tek amacım kazanmak. Kaybettiğim zaman uyuyamam. Benim takımım her zaman kazanmak zorunda. Kazanmak çok önemli. Sahada her şeyimizi vermek zorundayız.

Bunu en kötü durumda bile yapmak zorundayız, savaşmak zorundayız. Sahaya ölmek için çıkmalıyız. Sistemler, taktikler, profesyonel durumlar önemli olan buraya geldiğimizde ruhu aşılamak" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, "İstanbul çok güzel bir şehir. İnanılmaz bir tarihi var. İnanılmaz bir tutku var burada. Portekiz'e de çok benziyor. Burası harika bir ülke. Burada çok iyi işler yapmak ve başarılar kazanmak istiyorum.

Süleyman Seba'nın kültürünü yaşatmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı. Kadro dışı bırakılan isimlerle ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, "Önemli olan bazı şeyleri gözlemlemek. Herkesle konuşacağız. Gerçekten bizimle bu yolda devam etmeyi isteyenler kimler onlara kapımız açık. Umarım her oyuncu burada kalmak ister. Gitmek isteyen varsa gider" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN