Rebic harekatı! Beşiktaş Milan'da oynayan Hırvat yıldız için transfer planını yaptı

Transferde ezeli rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş, Milan’ın yıldızı Ante Rebic’i hedef oyuncu olarak belirledi. Transfer teklifini sunan Kartal’ın masasında satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2023 Güncelleme 23 Temmuz 2023, 06:58
Rebic harekatı!  Beşiktaş Milan’da oynayan Hırvat yıldız için transfer planını yaptı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi transferde gaza basan Beşiktaş'tan yeni bir hamle geldi. Hücum hattına takviye yapmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, kariyerine İtalyan ekibi Milan'da devam eden Ante Rebic'in peşine düştü. Kara Kartal, Milan'da kadroda düşünülmeyen Hırvat futbolcuyu renklerine bağlamak için planını da yaptı.

HEDEF KİRALIK ALINMASI
Teknik direktör Şenol Güneş'in de onayıyla birlikte 29 yaşındaki yıldızı transfer etmek isteyen Beşiktaş'ın Çizme ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Daha önce Fenerbahçe ile de transferde anılan Hırvat hücum oyuncusunun Milan Kulübü ile sözleşmesi 2025'e kadar devam ediyor. 6 milyon Euro değer biçilen 1.85 boyundaki Ante Rebic'in de Kara Kartal'ın bu teklifine sıcak bakabileceği gelen haberler arasında.



108 GOLE KATKI SAĞLADI
Geçen sezon İtalyan devinde 31 maça çıkan Rebic, 3 gol, 2 de asist kaydetti. Yıldız oyuncu, kariyerinde daha önce Eintracht Frankfurt'un yanı sıra Hellas Verona, Fiorentina, Leipzig ve RNK Split takımlarının başarısı için ter döktü. Yıldız oyuncunun futbol kariyerinde ise toplamda 313 maçta 73 gol, 35 asisti bulunuyor. Rebic, Hırvatistan Milli Takımı'nda ise 42 maçta görev aldı ve 3 kez rakip ağları sarstı.

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Ante Rebic'e 2019 yılında 40 milyon Euro bonservis bedeli biçiliyordu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN