Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı! Dazet Wilfried Armel Zaha ile görüşmelere başlandı: İstanbul'da görkemli karşılama

Son dakika haberi! Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transferde büyük bir çalım attı. Cimbom, Dazet Wilfried Armel Zaha'nın tranferini sosyal medyadan duyurdu. Galatasaray, Wilfried Zaha ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a bildirdi. İstanbul'a ayak basan dünyaca ünlü yıldız, "Çok mutluyum. Bir an önce takım arkadaşlarımla bir arada olmak ve stadyumu görmek istiyorum. Taraftarın coşkusunu biliyorum" dedi. Zaha ayağının tozuyla 3'lü çektirmeyi de ihmal etmedi. Fenerbahçe'nin aylardır peşinde koştuğu Zaha için Galatasaray devrede olduğunu Takvim manşetten duyurmuştu.

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2023, 17:06 Güncelleme 23 Temmuz 2023, 23:47
Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye transfer çalımı! Dazet Wilfried Armel Zaha ile görüşmelere başlandı: İstanbul’da görkemli karşılama

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transferde büyük bir çalım attı.


CİMBOM ZAHA'YI FENER'İN ELİNDEN KAPTI
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha'yla görüşmelere başladı.


GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE TRANSFER ÇALIMI | VİDEO İZLE

TRANSFER KAP'A BİLDİRİLDİ
Galatasaray Sportif AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İngiliz ekibi Crystal Palace'ın 9 sezondur formasını giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu, geçen sezon 27 lig maçında 7 gol kaydetti.

İSTANBUL'A GELDİ!
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Fildişi Sahilli yıldız Zaha, İstanbul'a geldi. Saatler önce Atatürk Havalimanı'na akın eden Sarı-Kırmızılı futbolseverler, tezahürat ve meşalelerle yıldız futbolcuyu karşıladı.

'STADYUMU GÖRMEK İSTİYORUM'
Kulüp televizyonuna konuşan başarılı futbolcu, "Çok mutluyum. Bir an önce takım arkadaşlarımla bir arada olmak ve stadyumu görmek istiyorum. Taraftarın coşkusunu biliyorum" ifadelerini kullandı.



AYAĞININ TOZUYLA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Yıldız oyuncu ayağının tozuyla kendisini Atatürk Havalimanı'nda bekleyen Sarı-Kırmızılı taraftarlara üçlü de çektirdi. Sağlık kontrolünün ardından Zaha'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

TAKVİM YAZMIŞTI
Fenerbahçe'nin aylardır peşinde koştuğu Zaha için Galatasaray devrede olduğunu Takvim manşetten duyurmuştu. Haberde, "Cimbom, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanarak Fildişili yıldız oyuncu Wilfried Zaha'yı transfer etmek istiyor." ifadelerine yer verilmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN