Galatasaray'dan Fenerbahçe'yi çıldırtacak Zaha hamlesi!

Fenerbahçe'nin aylardır peşinde koştuğu Zaha için Galatasaray devrede. Cimbom, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanarak Fildişili yıldız oyuncu Wilfried Zaha’yı transfer etmek istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2023 Güncelleme 22 Temmuz 2023, 06:59
Galatasaray’dan Fenerbahçe’yi çıldırtacak Zaha hamlesi!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Dünyaca ünlü yıldızlarla görüşmelerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar sürpriz bir hamlede bulundu. Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin günlerdir transferi için uğraştığı Wilfired Zaha için harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın Başkan Vekili Erden Timur'un yıldız oyuncunun menajeri ile bir araya geldiği ve ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği belirtildi.



Galatasaray'da taraftarların transfer sihirbazı olarak nitelendirdiği Erden Timur'un transfer görüşmesinde Şampiyonlar Ligi faktörünü devreye soktuğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncuyu Devler Ligi faktörüyle kadrosuna katmayı planlıyor. Aslan, bu transferi gerçekleştirerek ezeli rakibi Fenerbahçe'ye sezon başlamadan psikolojik bir üstünlük kurmayı hedefliyor.



Bilindiği gibi Fildişili kanat oyuncusu Wilfried Zaha, Fenerbahçe ile sürekli görüşmüş ancak yıldız oyuncu Sarı-Lacivertli kulüpten sürekli ek süre talep etmişti. Bunun üzerine de Fenerbahçe, Zaha ile yaptığı transfer görüşmelerini rafa kaldırdı. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun Crystal Palace ile olan sözleşmesi sona erdi. Tecrübeli oyuncu kısa süre içinde transferle ilgili kararını açıklayacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN