Altın kalpli dünya yıldızı! İlkay Gündoğan memleketine yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor...

Dünya futbolunun en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösterilen İlkay Gündoğan, memleketi Balıkesir’e yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da örnek bir futbolcu onla İlkay, özel hayatıyla dikkat çekiyor. Eşiyle beraber örnek çift olark gösteriliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2023 Güncelleme 13 Haziran 2023, 06:58
Altın kalpli dünya yıldızı! İlkay Gündoğan memleketine yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor...

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Hakan Çalhanoğlu'lu İnter'i 1-0 mağlup eden Manchester City kupayı havaya kaldırdı. İngiliz ekibinin Türk asıllı yıldızı İlkay Gündoğan İstanbul'da büyük kupayı havaya kaldırarak adını tarihe yazdırdı.

33 yaşındaki yıldız orta saha, saha içindeki başarılarının yanı sıra saha dışındaki hayatıyla da gündemden düşmüyor. Aslen Balıkesirli olan ve ilçesi Dursunbey'e yaptığı yardımlarla adından söz ettiren İlkay, mütevazılık dersi veriyor.

Tecrübeli futbolcunun final maçında taktığı 95 dolarlık Casio saati de İngiltere'de gündem oldu. Geçtiğimiz yaz evlenen İlkay Gündoğan'ın mütevazı düğünü İngiliz medyasında yer almıştı.

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da evlendiği Sara Arfaoui Gündoğan ile memleketi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğün töreni düzenledi.

İlçedeki bir kır bahçesinde Gündoğan ve Arfaoui çifti için, düğün töreni hazırlandı. Güncel piyasa değeri 23 milyon euro olan ve kulübüyle olan sözleşmesi sona eren İlkay, 66 kez Alman Milli Takım forması giydi.



SADELİKTEN HOŞLANIYOR
İlkay ve eşi mütevazı ve sade bir yaşam sürüyor. Yıldız futbolcu, arkadaşları Porsche ve Ferrari araç kullanırken Mercedes'e biniyor.

BARCELONA VE SUUDİLER PEŞİNDE
Manchester City ile sözleşmesi sona eren İlkay Gündoğan'ın bu yaz hangi takıma imza atacağı merak konusu. M.City ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki futbolcunun adı Barcelona ile anılıyor. Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin de yıldız futbolcuya ilgisi oldukça fazla.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN