Fener’de Jesus paniği! Brezilya'dan sonra şimdi de Portekiz iddiaları gündeme düştü

Önce Tite’nin yerine Brezilya Milli Takımı’nın başına geçeceği iddia edilen Jorge Jesus için yepyeni bir iddia daha ortaya atıldı. Portekiz Futbol Federasyonu yetkilileri Jesus’un menajeri ile görüşecek. Ancak kurt hoca her durumda sezonu Fener’de tamamlayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2023 Güncelleme 03 Ocak 2023, 06:57
Fener’de Jesus paniği! Brezilya’dan sonra şimdi de Portekiz iddiaları gündeme düştü

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası sonrasında Brezilya Milli Takımı'ndaki görevinden istifa eden Tite'nin yerine getirileceği iddia edilen Jorge Jesus bir önemli gelişme daha yaşandı. Portekiz Futbol Federasyonu yetkililerinin Jorge Jesus'un menajerinden randevu aldığı ve kısa bir süre içinde bu görüşmenin gerçekleşeceği öğrenildi. Görüşmenin içeriğinin Jesus'un Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörlüğü'ne getirilmesi ile ilgi olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Bu durum Fenerli kurmaylarda rahatsızlık yarattı. Ancak kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgileri göre Jesus her durumda sezonu Fenerbahçe'de tamamlayacak. Fakat Jorge Jesus teklifi kabul ederse, sezonun bitimiyle birlikte sözleşme yenilemeden Fenerbahçe'den ayrılıp Portekiz Milli Takımı'nın başına geçecek. Fenerbahçe yönetimi ise sezon sonunda Jesus ile yeni bir sözleşme yapmanın planlarını yapıyordu. Jesus'un Portekiz Milli Takımı'nın başına geçmesi için ciddi bir baskının oluşma ihtimali ise Fener yönetimi için en kötü senaryo olacak gibi görünüyor.



YÖNETİM JESUS'LA DEVAM ETMEK İSTİYOR
Jorge Jesus için Brezilya'dan sonra şimdi de Portekiz Milli Takımı iddiaları ortaya atıldı. Ancak Portekizli teknik adam sezonu her durumda Fenerbahçe'de tamamlayacak. Sarı-Lacivertli yöneticiler ise teklifler alan Portekizli teknik direktör ile uzun yıllar devam etmeyi hedefliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN