Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! Jorge Jesus ve Arda Güler açıklaması! Hangi kulüplerden teklif aldı?

Deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın, sessizliğini bozarak kendisi hakkında çıkan haberlerin gerçeklerini açıkladı. Beşiktaş ayrılığı sonrası kendisine gelen teklifleri açıklayan Sergen Yalçın, Jorge Jesus ve Arda Güler’e de değindi.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2022, 23:37 Güncelleme 01 Kasım 2022, 23:45
Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! Jorge Jesus ve Arda Güler açıklaması! Hangi kulüplerden teklif aldı?

İÇİNDEKİLER

Deneyimli teknik direktör Sergen Yalçın, iki sezon önce efsanesi olduğu Beşiktaş'ta hoca olarak şampiyonluk yaşamıştı.



Şampiyonluk sezonundan sonra görevine devam eden Yalçın, Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar aldı ve yönetimle arası açıldı.



Deneyimli çalıştırıcının görevine son verilerek yola Önder Karaveli ile devam edildi ve istediği çıkışı alamayan Kartal, bu kez koltuğu Valerien Ismael'e bıraktı.



Fransız çalıştırıcı da Beşiktaş'ta başarılı olmadı ve bu sezon ligin 11. haftasında alınan Hatayspor yenilgisinin ardından görevine son verilen Ismael'in yerine Şenol Güneş getirildi.



Güneş, Beşiktaş'taki ikinci döneminde takımın başında çıktığı ilk maçtan 5-2 galip ayrılarak iyi bir başlangıç yaptı.

Şenol Güneş'in göreve getirilmesinden önce ise Sergen Yalçın iddiaları medyada yer almıştı.

Yalçın, katıldığı bir televizyon programında o süreçte yaşanan tüm detayları gerçekleriyle açıkladı.



İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;
"O kadar çok konuşulacak konu var ki... Karıştırmak istemiyorum. Son hafta, 10 günlük sürede sosyal medyada ve sitelerde ağzımdan yazılan açıklamaların tamamı yalandır"



"İNSANIN HER ŞEYİNİ ALABİLİRSİNİZ AMA İTİBARINI ALAMAZSINIZ"
"En büyük problem, insanın her şeyini alabilirsiniz ama itibarını alamazsınız. Almaya da cüret etmeyin zaten, çok sert karşılık görürsünüz. Benim vereceğim cevaplar, konuşmalar o yazılanlar gibi olmaz."

"Ben isim vererek konuşurum. Bir insanın suratına söylemeyeceğim bir şeyi arkasından söylemem. Yapılan haberlerin tamamı yalandır. Benimle hiçbir alakası yoktur. Hiçbir görüşme ve anlaşma olmamıştır."



"AĞZIMDAN DUYMADINIZ SÜRECE İNANMAYIN"
"Yeni bir hoca geldi. Başarılı bir hoca geldi. Benim adımın bu tür şeylerin içinde olmasını istemiyorum. Beşiktaş çok büyük camia. 100. yılda şampiyonluk golünü attığım camia. Ağzımdan duymadığınız sürece inanmayın."

"Ben çok o mecrada (sosyal medya) çok ilgim yok ama bize de söylüyorlar. Sürekli ağzımızdan haberler... Bu tarz haberler yazdırılıyor mu diye düşünüyorum. İtibar zedelemek. Zaten görevi bıraktıktan sonraki en büyük üzüntüm bu itibar zedelemek..."



"BAŞARI VE BAŞARISIZLIK KARDEŞ CÜMLELER"
"Benim yapacağım açıklama, kulübün önüne geçmek olur. Buna gerek yok. Bizim işimizde başarı ve başarısızlık zaten kardeş cümleler. Dünyada her yerde başarılı olan bir teknik direktör var mı? Ama biz ülke insanı olarak çok duygusalız, bunlardan çok etkileniyoruz. Biz her şeyi çok abartıyoruz."



"ZOR BİR KURA ÇEKTİĞİMİZİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM"
"Şampiyonlar Ligi kuraları çekildiğinde grubumuzun çok zor olduğunu, gruptaki takımların Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olduğunu, zor bir kura çektiğimizi anlatmaya çalıştım. Ama biz bu gruptan çıkarız, kolay grup. Bu mentalite ile gittiğinde başarısızlığın sonuçları çok ağır oluyor. Biz bu gruptan rahat çıkarız diye inandırırsan, o gruptan çıkamayınca sana getirisi çok fazla olur. Ben bunu anlattım en başında."



"ABOUBAKAR, ŞAMPİYONLUK SEZONUNDA SAKAT MIYDI?"
"Bilemiyorum. O kadar ağır bir sakatlığı olduğunu düşünmüyorum. 2-3 maçlık evet ama 10-12 maç fazla. Aboubakar bir maçta 'Kendimi riske atacağım' diyerek oynadı. Maçın 44. dakikasında sakatlandı. 'Vuruldu mu bu?' dedim. Devrenin bitimine 1 dakika var, güleceğim, kendimi zor tutuyorum."



HANGİ KULÜPLERDEN TEKLİF GELDİ?
"Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra birkaç tane Katar'dan, 2-3 tane Süper Lig'den teklif geldi. 3 büyükten teklif gelmedi. Kabul etmedim. 8 ay kafamı toparlayamadım."



JORGE JESUS VE ARDA GÜLER SÖZLERİ
"Jorge Jesus'u beğeniyorum, iyi hoca. Sağlam, karakterli hoca belli. Düzgün bir adam. Fenerbahçe de çok iyi gidiyor bu sezon."



"Arda Güler, benim gözümle gördüğüm en yetenekli yerli futbolcu. İnanılmaz yetenekli bir oyuncu. Arda Güler, inşallah Sergen Yalçın'ı geçer."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN