Buldozer Fener! Kanarya, İstanbulspor’u 5 golle devirdi, liderliğini devam ettirdi

Ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esen Fenerbahçe; Batshuayi (3), İrfan ve Valencia’nın golleriyle yine fırtına gibi esti... Kanarya, Topalli’nin gollerine engel olamasada farklı kazanmayı bildi. Rakiplere bir kez daha çok sert bir mesaj verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2022 Güncelleme 31 Ekim 2022, 06:57
Buldozer Fener! Kanarya, İstanbulspor’u 5 golle devirdi, liderliğini devam ettirdi

İÇİNDEKİLER

Fener'e rakip dayanmıyor!.. Süper Lig ve Avrupa'da fırtına gibi esen Sarı-Lacivertliler'in son kurbanı İstanbulspor oldu. Jesus'un ekibi, Olimpiyat Stadı'nda 5-2 kazanarak liderliğini devam ettirdi. 4. dakikada Emre Mor'un topu yay üstünden etkili vuruşu auta gitti.



BATSHUAYİ PENALTIDAN ATTI
16'da Kanarya penaltı kazandı. Batshuayi penaltıdan skoru 1-0 yaptı. 24'te Zajc yüzde yüz pozisyonu harcadı. 36'da İrfan Can uzaktan harika bir golle skoru 2-0 yaptı.



SZALAİ'DEN BÜYÜK BİR HATA
48. dakikada Attila Szalai'nin büyük hatası sonrasında Topalli topu ağlara yolladı ve İstanbulspor farkı 1'e indirdi: 1-2. 2 dakika sonra Batshuayi yine sahne aldı, skoru 3-1'e taşıdı.



SON SÖZÜ BATSHUAYI SÖYLEDİ
67'de Topalli bir kez daha İstanbulspor'u umutlandırdı: 2-3. 88'de Valencia'nın golüyle Kanarya rahatladı. 1 dakika sonra Batshuayi hat-trick yaptı. Fener böylece 5-2 kazandı.



BATSHUAYI FIRTINASI: 11 MAÇTA 8 GOL
Gecenin yıldızı olan Michy Batshuayi, Fenerbahçe forması altında döktürüyor. Belçikalı futbolcu bu sezon 11 maçta 8 kez ağları sarstı.



Fenerli futbolcular 2. golden sonra NBA yıldızı Stephen Curry'nin ünlü sevincini yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN