Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan toplantısında konuştu

Trabzomspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Geçen sezon söylediğimiz şeyi tekrar ediyoruz . Mayıs ayında kimin şampiyon olacağını göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2022 Güncelleme 30 Ekim 2022, 06:56
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu divan toplantısında konuştu

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Divan Genel Kurulu'nda çarpıcı açıklamalara imza attı. Ağaoğlu, "Rakiplerimiz sezona çok iddialı transferlerle girdi. '100. yılda şampiyonluk' mottosuyla çok agresif olarak başladılar lige. Şu anda şampiyonluk mücadelesi veren 5-6 kulüp var. Mayıs ayı geldiği zaman hakemin son bitiş düdüğü ile geçen sene söylediğimiz şeyi aynen tekrar edeceğiz... Şampiyonun kim olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi. Bordo- Mavili kulübün başkanı Ağaoğlu, "Sezona iyi hazırlanamadık. Bir yeniden yapılanma söz konusu. Bu uyum sürecinin atlatabileceğimiz dönem 1. ve 2. hazırlık dönemiydi ancak transferlerin birçoğu kamp dönemine yetişemedi. Şampiyonlar Ligi'ne katılamayıp 12 milyon Euro gelirden olduk ancak altyapımızdan yetiştirdiğimiz Ahmetcan Kaplan'ı 9.5 milyon Euro'ya satarak oradaki açığı kapattık. Trabzonspor ne yaparsa yapsın altyapısına önem vermek zorunda. Tabii altyapı programlarının da üst yapı ile iç içe olması gerekir" ifadelerini kullandı.



CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞECEĞİM

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Statlarımızın altında çok büyük ekonomik katkı sağlayacak olan tesisleri, kiraya verme şansımız yok. Çünkü hiç kimse 1 yıllık kontrat imzalayarak oraya girip yatırım yapma taraftarı değil. Bu da ticaretin olağan kuralı. Bu konuyla alakalı sıkıntımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza ifade ettik. Kendisi de spor bakanımızla yanımızda görüştü" dedi. Başkan Ağaoğlu, "Salı günü de Spor Müzesi'nin açılışında sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya geleceğiz eğer orada fırsat bulursam bu konuyu kendilerine arz etmeyi düşünüyorum" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN