Güneş gelince yıldızlar görünmez! Şenol Güneş 3 yıllık aranın ardından Beşiktaş’ta

Şenol Güneş, imza törenin ardından “Bir iş ciddiyeti var. Burası aile şirketi değil. İhtiyaç varsa alır. Ben bir saygısızlık yapmam. Başkan beni aradı, çağırdı ve geldim. Güneş gelince yıldızlar görünmez. Güneşin kıymetini bilelim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2022 Güncelleme 29 Ekim 2022, 06:58
Güneş gelince yıldızlar görünmez! Şenol Güneş 3 yıllık aranın ardından Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş yeni teknik direktörüne kavuştu. Siyah-Beyazlı takım deneyimli hoca Şenol Güneş'le 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.



İmza törenin'de konuşan Güneş, "Başkan beni aradı, çağırdı ve geldim. Öyle oldu. Güneş gelince yıldızlar görünmez. Güneşin kıymetini bilelim" dedi.



Deneyimli hoca, "Kulübün de başarıya ihtiyacı var, benim de başarıya ihtiyacım var. Yardımcılarım an itibariyle Bayram Bektaş, Şeref Çiçek ve Eren Şafak olacak." ifadelerini kullandı.



Güneş, "Camia ne istiyorsa oraya gideceğiz. Şampiyonluk dışında beklenti yok" diye konuştu.



Tecrübeli hoca, 4 .yıldızla ilgili gelen soruya,"Üçüncü yıldızı ben takmıştım ancak sahtesini takmıştım. Sonra gerçeği geldi. Üçüncü yıldızın bir ayağında ben de vardım, şampiyonluklar gördüm. Ancak dördüncü yıldız benim değil, bizim işimiz. Başkan, takım, taraftar, medya.. O güzel günleri görmek istiyoruz." dedi.



Tecrübeli çalıştırıcı, Dele Alli ile ilgli gelen soruya,"Dele Alli, Tottenham'da 3 oyuncudan birisiydi. Oradaki performansının yüzde 50'si olsa bize yeter" diye konuştu.



Güneş, "Hatayspor maçında izledim, takım bir yerden sonra oyunda tutuldu kaldı. Reaksiyon veremediler. Bu bizim dönemimizde de olmadı mı? Olur, olabilir. Ama Beşiktaş büyük takım, böyle oynayamaz. değiştirilmesi gereken şeyleri süratla değiştireceğiz" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN