Yunus ve Kerem yüzünden büyük kriz yaşayan Okan Buruk çözüm arıyor

Galatasaray'da 3 yerliye 3 formül. Berkan, Emre veya Kazımcan sol bek oynayacak.Okan bazı maçlarda kaleye geçecek. Sistem 3-5-2’ye dönecek. Emin veya Metehan 11’de forma giyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2022 Güncelleme 06 Ekim 2022, 06:57
Yunus ve Kerem yüzünden büyük kriz yaşayan Okan Buruk çözüm arıyor

İÇİNDEKİLER

Zorlu Adana Demirspor deplasmanında çok iyi bir futbol oynamasına rağmen 2 puan bırakan Galatasaray'da gündem yerli krizi. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün çok kötü performansı sonrası yeni arayışlara giren teknik direktör Okan Buruk'un 3 formül üzerinde durduğu belirtiliyor. İşte tecrübeli hocanın kafasındaki planlar:



1-ÇÖZÜMÜ SOLDA BULACAK
Okan Buruk'a mevcut kadro içinde en kestirme ve riski az çözüm sol bekte yerli bir futbolcu oynatmak. Adana'da Dubois'ya bu bölgede şans veren tecrübeli hocanın elinde sol bekte oynatabileceği 3 isim bulunuyor. Bunlardan ilki asıl bölgesi orta alan olmasına rağmen Berkan Kutlu. Ayrıca Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir de idman performansına göre 11'e girebilir.



2-MUSLERA KULÜBEYE!
Buruk sezon başından bu yana Muslera'dan vaçgeçmeyeceğini açık şekilde belirtiyor. Ancak gelinen noktada Uruguaylı kalecinin kulübeye geçişi ciddi şekilde masada. Kağıt üzerine daha kolay gözüken maçlarda Okan Kocuk'un kaleye geçmesi en çok üzerinde durulan formüllerden birisi.



3-SAVUNMADA 2 YERLİ
Yaşanan kriz nedeniyle Buruk'un gündemine formasyon değişikliği bile gelmiş durumda. Başarılı hocanın 3-5-2 dizilişinde defansta Emin veya Metehan'dan birisini, sol kanatta ise Berkan, Kazımcan veya Emre'yi oynatması masada. Bu durumda hem Yunus hem de Kerem'in kulübede oturması da mümkün olacak.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN