Takvim.com.tr açıklıyor! İşte Icardi gerçekleri

Galatasaray’ın transferin son günlerinde renklerine bağladığı Arjantinli yıldız ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-Kırmızılılar’ın golcüsü, geçtiğimiz cumartesi günü Arjantin’e gitmişti. Daha önce Icardi-Wanda Nara ayrılığında çarpıcı detayları ortaya çıkaran takvim.com.tr Icardi'yle ilgili gerçekleri bir kez daha ortaya çıkarıyor.

Giriş Tarihi 04 Ekim 2022, 11:00 Güncelleme 04 Ekim 2022, 11:22
Takvim.com.tr açıklıyor! İşte Icardi gerçekleri

İÇİNDEKİLER

Özel hayatındaki sorunlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçen Mauro Icardi, Arjantin'de eşi Wanda Nara ile barışmak istemiş ancak ret cevabı almıştı… Bu gelişmeler yaşanırken Icardi ile ilgili ortaya flaş iddialar atıldı.

ICARDI GERÇEKLERİNE TAKVİM.COM.TR ULAŞTI
Arjantin medyası, Icardi'nin futbolu bırakmayı planladığını öne sürdü. Bir başka iddia ise Galatasaray Yönetimi'nin devre arasında Arjantinli oyuncu ile yollarını ayıracağı… Arjantinli yıldız ile ilgili gerçeklere Takvim.com.tr ulaştı.

15 EKİM'E YETİŞMESİ İÇİN ÖZEL PROGRAM HAZIRLANDI
Eşi Wanda Nara ile problemler yaşayan ve Arjantin'e giden Mauro Icardi'nin yarın İstanbul'da olacağı belirtildi. Ayrıca iddiaların aksine Galatasaray, yıldız golcüden çok şeyler bekliyor. Bir an önce hazır duruma gelmesi için ona özel idmanlar yaptırılacak. Tangocu'nun 15 Ekim'de oynanacak Kayserispor maçına yetiştirilmesi için özel bir program hazırlandı.

Galatasaray Yönetimi ve teknik direktör Okan Buruk, Icardi'den çok şey bekliyor. Eldeki santraforların formsuzluğu nedeniyle ondan beklenti büyük.

Antrenman eksiği nedeniyle Galatasaray'da henü yeteri kadar forma şansı yakalayamayan Icardi, Konyaspor maçında 28 dakika sahada kalmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN