Stefan Kuntz Faroe hezimetini bu sözlerle açıkladı: Bu kez nakavt olduk!

Alman hoca Stefan Kuntz, “Geçen maç yumruk yedik demiştik ama bu sefer nakavt olduk. Gerçekten acıtıyor” diye konuştu... İşte habere ilişkin tüm detaylar...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2022 Güncelleme 26 Eylül 2022, 07:00
Stefan Kuntz Faroe hezimetini bu sözlerle açıkladı: Bu kez nakavt olduk!

İÇİNDEKİLER

A Milli Takımımız'ın Teknik Direktörü Stefan Kuntz, deplasmanda 2-1 kaybedilen Faroe Adaları maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam, şok yenilgiyi, "Geçen maç yumruk yedik demiştik ama bu sefer nakavt olduk. Gerçekten acıtıyor" sözleriyle özetledi.



BAHANE ÜRETMEMEK GEREKİYOR
Kuntz, "Bahane üretmemek lazım hiçbir şekilde. Belli şeyleri söylemek gerekirse, hiçbir milli takım en kaliteli 10-11 oyuncusunu kaybederse onun yerine başka oyuncular koyması zor oluyor" dedi.



GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEK LAZIM
Tecrübeli hoca, "Hocayı değiştirelim demek kolay. Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Bir hoca değiştirerek, şu anki realitenin hemen değişmesini beklemek pek gerçekçi değil" diye konuştu.



STEFAN KUNTZ'TAN 6 DEĞİŞİKLİK
Kuntz, Lüksemburg maçına göre kadroda 6 değişiklik yaptı. Alman hoca, cezalı duruma düşen Cengiz, ve sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılan Çağlar, Enes, Orkun, Uğurcan ve Halil yerine ilk 11'de Altay, Ozan, Yunus, Berkan, İrfan Can ve Serdar Dursun'a şans verdi.



YUNUS ALAN BULAMADI
Yunus Akgün, Faroe Adaları savunması arasında kayboldu. İstediği boş alanları bulamayan yıldız isim, santraforlara pozisyon hazırlayamadı.



SON 2 MAÇTA 5 GOL YEDİK
Uluslar C Ligi'nde oynadığı 4 maçta gol yemeyen milli takım son iki maçında Lüksemburg ve Faroe'den 5 gol yedi.



Faroe Adaları Teknik Direktörü Hakan Ericson maçtan sonra, "Türkiye'yi yenmek özgüvenimizi yükseltiyor" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN