Derbi öncesi Beşiktaş'ta sakatlık şoku: Redmond ameliyat oldu

Milli aranın ardından evinde Fenerbahçe2yi ağırlayacak Beşiktaş'ta sakatlık şoku yaşanıyor. Yeni transferlerden Nathan Redmond'ın tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Ameliyata alınan İngiliz oyuncunun derbide forma giymesi şüpheli.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2022, 20:53 Güncelleme 23 Eylül 2022, 21:09
Derbi öncesi Beşiktaş’ta sakatlık şoku: Redmond ameliyat oldu

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 8'inci haftasında 2 Ekim Pazar günü derbi maçta sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmanda sol el bölgesinde ağrı hisseden Nathan Redmond'ın tarak kemiğinde kırık tespit edildi. İngiliz futbolcu, bugün sol elinden bir operasyon geçirdi.

KIRIK TESPİT EDİLDİ
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın 23 Eylül 2022 tarihindeki idmanında gelişen travma sonrası sol el bölgesinde ağrı hisseden oyuncumuz Nathan Redmond'un el tarak kemiğinde (4. Metakarp) kırık saptanmıştır. Redmond'a, Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. T. Kerem Ülkü'nün de katılımıyla Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleşen operasyonda Prof. Dr. Arel Gereli tarafından osteosentez uygulanmıştır. Oyuncumuz Nathan Redmond'un rehabilitasyon sürecine en kısa sürede başlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Transfer döneminin son günlerinde Beşiktaş'a imza atan 28 yaşındaki kanat oyuncusu, son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Southampton'da forma giydi.

BECKHAM'DAN TAVSİYELER
Basın toplantısında konusan Beşiktaş'ın yeni transferi Nathan Redmond, eski İngiltere kaptanı David Beckham ile yaptığı konuşmayı aktardı.

Redmon aralarında geçen diyalogu şu sözlerle anlattı: Kariyerinin en güzel zamanlarının İngiltere dışında olduğunu anlattı. Beşiktaş ve Vodafone Park'ın farklı bir atmosferi olduğu için buradan keyif almam gerektiğini söyledi.

İngiltere'den de teklifler vardı. Beşiktaş'ın da bana bir süredir ilgisi vardı. Hocayla, teknik ekibimizle ve Dele Alli'yle konuştuktan sonra bu maceraya atılmaya karar verdim. Bana gelen her teklifi söylesem, bu toplantı bitmez.

PREMIER LİG'İN ALTINDA
Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Bu ligde oynayan oyuncyların tecrübeyle orantılı olarak verecekleri katkı önemli. Burada herkesin tek bir amacı var, o da maçları kazanmak. En iyi mevkilerim sol ve sağ kanat. 16 yaşındayken antrenörüm, beni çok farklı mevkilerde oynatmıştı. Bunun da bana getirisi oldu.

Beklediğimden çok daha iyi bir lig, Süper Lig. Tesis ortamı, sahalar, stad ortamı çok iyi. Oyun anlamında Süper Lig temposunun Premier Lig'in altında kaldığını söyleyebilirim.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN