Son dakika: Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu şov! Kasımpaşa'yı 3 golle geçtiler

Son dakika haberi.. Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İzleyenleri futbola doyuran mücadelede Galatasaray, rakibini 3-2 mağlup etti. Sarı kırmızılıların golleri Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis'ten gelirken, Cimbom'un yeni transferleri Juan Mata ve Mauro Icardi mücadeleyi tribünden takip etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2022, 18:46 Güncelleme 11 Eylül 2022, 22:28
Son dakika: Galatasaray’da Kerem Aktürkoğlu şov! Kasımpaşa’yı 3 golle geçtiler

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, 3-2 Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. Sarı kırmızılıların golleri Bafetimbi Gomis ve Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi. Kasımpaşa'nın gollerini ise 16. dakikada Bahoken ve 90. dakikada Sadık Çiftpınar kaydetti.

ICARDI VE MATA KADRODA YOK
Transferin son gününde sarı kırmızılılara dahil olan Mauro Icardi ve Juan Mata mücadeleyi tribünlerden takip etti.

GALATASARAY'IN YENİ YILDIZLARI TRİBÜNDE | VİDEO

Karşılaşma öncesinde konuşan Okan Buruk, oyuncuların sakatlanma ihtimali bulunmasından dolayı kadroda yer almadıklarını belirtti.

KEREM'DEN İKİ GOL BİRDEN
Sezona çok iyi bir başlangıç yapamayan ve taraftarlardan tepki görmeye başlayan Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansa en yakın maçını ortaya koydu. Genç futbolcu, iki gol birden kaydederken, ikinci golünü ceza sahası dışından mükemmel bir şut ile attı.

GOMIS YİNE GOLÜ BULDU
Galatasaray'ın emektar golcüsü Bafetimbi Gomis, karşılaşmanın 20. dakikasında sahneye çıktı ve takımının ilk golünü kaydetti. Bu sezon sarı kırmızılı forma ile 6. karşılaşmasına çıkan Gomis, toplamda 4. golünü kaydetti.

YUSUF VE RASHICA OYUNDA
Galatasaray'ın bir diğer son gün transferleri olan Yusuf Demir ve Milot Rashica, teknik direktör Okan Buruk'un karşılaşmada şans verdiği isimler oldu. Rapid Wien'den transfer edilen Yusuf, karşılaşmaya 77. dakikada oyuna dahil oldu. Genç futbolcu, 1 net fırsat yakalasa da gole ulaşamadı. Rashica ise 83. dakikada oyuna katıldı.

DUBOIS FORMASINA KAVUŞTU

Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'dan kadrosuna kattığı Leo Dubois, uzun bir sakatlık sürecinin ardından bu maç ile birlikte oyuna dahil oldu.

SADIK'TAN SÜPER LİG'DE İKİNCİ GOL
Kasımpaşa'nın stoper oyuncusu Sadık Çiftpınar, karşılaşmanın 90. dakikasında takımının kullandığı korner vuruşunda topa yükseldi ve golünü attı. Bu gol, oyuncunun Süper Lig kariyerindeki ikinci golü oldu. Deneyimli stoper daha önceki golünü 2018/19 sezonunda Fenerbahçe forması giyerken kaydetmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN