Maxi Gomez Trabzonspor'a doğru! Dikkat çeken Muslera detayı

Fenerbahçe'nin uzun süredir uğraş verdiği ancak Trabzonspor ile anlaşan Maxi Gomez transferinde flaş bir detay ortaya çıktı. Cornelius'u Kopenhag'a 6 milyon Euro karşılığında gönderen ve Umut Bozok ile Maxi Gomez'i toplamda 6 milyon Euro civarında bir ücrete tamamlayan Fırtına'nın, Uruguaylı Gomez'in transferinde Muslera'nın da payının olduğu ortaya çıktı. İşte transferin perde arkası...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2022, 11:30 Güncelleme 01 Eylül 2022, 12:22
Maxi Gomez Trabzonspor’a doğru! Dikkat çeken Muslera detayı

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor durdu durdu yine turnayı gözünden vurdu. Karadeniz Fırtınası'nda Andreas Cornelius'un ayrılışı sonrası dün taraftarlar kara düşünüyordu. Ancak dün gece yarısı operasyonuyla Fenerbahçe'nin elinden Uruguaylı yıldız golcü Maxi Gomez'i alan Trabzonspor büyük bir transfer hamlesi yaptı.

CORNELIUS'UN PARASI İKİ KLAS İSME

Andreas Cornelius'u Kopenhag'a 6 milyon Euro bonservis bedeliyle satan Trabzonspor, dün iki klas golcüyü 6 milyon Euro'yu bulmayan bir bonservis bedeliyle transfer etti.

Fırtına, Umut Bozok için 2.2, Gomez için ise 3 milyon Euro bonservis ödeyecek. Bu büyük transfer başarısı sonrası sosyal medyadan yönetime övgü dolu sözler sarf edildi.

ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANDI

Trabzonspor'un yeni santraforu Maxi Gomez ile ilgili dün önemli gelişmeler yaşandı. Transfer 1 gün içerisinde bitti ancak hareketli saatler yaşandı. Valencia'nın yıldızı Maxi Gomez, milli takımdan arkadaşı Galatasaraylı Fernando Muslera ile görüştü.

"DÜŞÜNMEDEN GİT"

Trabzonspor'un yeni transferi Maxi Gomez, Trabzonspor'la transfer görüşmesi yaparken vatandaşı Muslera'dan Trabzonspor için bilgiler aldı. Muslera, Maxi Gomez'e "Hiç düşünmeden Trabzonspor'a imza at" dedi.

Gomez, maddi şartlarda anlaştığı Trabzonspor hakkında övgü dolu sözler duyunca tereddüt etmeden bordo-mavililere 'Evet' dedi. Karadeniz Fırtınası'nın yeni yıldızı bugün İstanbul'a gelerek yönetimle bir araya gelecek.

Bordo-mavililerin yeni transferinin 9 numaralı formayı giymesi bekleniyor. La Liga'da 167 maçta forma giyen 26 yaşındaki yıldız golcünün 52 golü bulunuyor. Maxi Gomez, Uruguay Milli Takımı'nda ise 27 maçta 4 gol attı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN