Beşiktaş'ta Kenan Karaman ile yollar ayrılıyor! Schalke iddiası

Almanya'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen, sonrasında ise Beşiktaş'a transfer olan Kenan Karaman, siyah beyazlı forma ile beklentilerin çok ama çok uzağında kaldı. Beşiktaş yönetiminin yola devam etmeme kararı aldığı Karaman için Almanya kulüpleri kapıyı çalmaya başladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2022, 11:42 Güncelleme 01 Eylül 2022, 12:36
Beşiktaş’ta Kenan Karaman ile yollar ayrılıyor! Schalke iddiası

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'a geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Kenan Karaman'a yeniden Almanya yolu gözüktü. Siyah-beyazlıların geçen sezon kadrosuna kattığı ancak hiç verim alamadığı yıldız oyuncu Bundesliga'nın köklü kulübüyle temas halinde.

Kartal'da bu sezon çıkış yapması beklenen ancak hiçbir gelişim göstermeyen Kenan Karaman, Schalke ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere... Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre transferde önemli mesafe kat edildi.

TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Beşiktaş'ın on oynadığı Sivasspor maçının 62. dakikasında Jackson Muleka'nın yerine oyuna dahil olan Kenan Karaman, taraftarların ıslıklı tepkisine maruz kalmıştı.

36 DAKİKA SAHADA KALDI

Siyah-beyazlıların geçen yıl Temmuz ayında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kenan Karaman, bu süreçte 35 karşılaşmada forma şansı buldu. 2 gol atarken 2 asist yaptı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon toplamda 36 dakika görev aldı.

KISA SÜREDE GİDECEK

Almanya'da Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf takımlarının formasını giyen Kenan Karaman'ın takımdan ayrılışına yönetimin onay verdiği ve transfer görüşmelerinin kısa sürede sonuçlanacağı belirtildi.

Tecrübeli oyuncu, 102 Bundesliga maçında rakip fileleri 13 kez havalandırırken 6 da asist yapmayı başardı. 31 kez Türk Milli Takım formasını terleten Kenan Karaman'ın 6 golü bulunuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN