Galatasaray, Tottenham'da forma giyen Lucas Moura için düğmeye bastı

Kanat bölgesini takviye etmek isteyen yönetim, Lucas Moura’yı transfer gündemine aldı. Hem 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız hem de Tottenham Hotspur ile temas sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2022 Güncelleme 30 Ağustos 2022, 16:45
Galatasaray, Tottenham’da forma giyen Lucas Moura için düğmeye bastı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in ilk 4 haftasında hücumda çok büyük bir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün kötü performansı sonrası kanat bölgesini takviye etmek için düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar gündemine dünyaca ünlü bir yıldızı aldı.



CONTE'NİN PLANLARINDA YOK
Yönetim, Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura için girişimlere başladı. Gelen bilgilere göre Galatasaray hem 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız hem de İngiliz kulübüyle temas sağladı. Sarı-Kırmızılılar'ın 2024 yılına kadar sözleşmesi bululan Lucas Moura için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Bu sezon teknik direktör Antonio Conte'nin planlarında yer almayan Sambacı, Premier Lig'de 2 maçta sadece 12 dakika süre alabildi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Lucas Moura her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor.



35 KEZ MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYDİ
2018 yılında PSG'den 28.5 milyon Euro karşılığında Tottenham'a transfer olan yıldız futbolcu, İngiliz ekibinde 204 maçta 38 gol ve 27 asistlik performans sergiledi. 35 kez Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve rakip ağları 4 kez sarsan Lucas Moura konusunda 1 Eylül sonrası sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

takvim.com.tr İNGİLTERE GÜNDEMİNDE

Yıldız futbolcunun transferi İngiltere'de de heyecan uyandırdı. İngiliz medyası, takvim.com.tr'yi kaynak göstererek haberi okuyucularla paylaştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN