Fenerbahçe'nin gözdesi olan Sörloth ile ilgili çok flaş gelişmeler yaşanıyor

Timo Werner transferi sonrası Sörloth’a takım aramaya başlayan Alman kulübünün Fenerbahçe’ye, “Yeniden görüşelim” mesajı yolladığı iddia ediliyor. Bu hafta sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2022 Güncelleme 18 Ağustos 2022, 06:59
Fenerbahçe’nin gözdesi olan Sörloth ile ilgili çok flaş gelişmeler yaşanıyor

İÇİNDEKİLER

Ligde iki hafta geride kalmasına rağmen beklenen forvet transferini henüz yapamayan Fener'de büyük hareketlilik yaşanıyor. Başta Maxi Gomez olmak üzere çok sayıda önemli isimle temas halinde olan Sarı-Lacivertliler'de yeniden Alexander Sörloth sesleri yükseliyor.



JORGE JESUS DA ONAYI VERDİ
Ancak bu kez Norveçli yıldızın transferiyle ilgili hamle yapan tarafın Fenerbahçe olmadığı belirtiliyor. Alınan bilgilere göre Timo Werner transferinin ardından Sörloth'a kulüp aramaya başlayan Leipzig, Sarı-Lacivertliler ile temasa geçerek, "Yeniden görüşelim" mesajını yolladı. Bu gelişme üzerine yönetimin Jorge Jesus'la fikir alışverişinde bulunduğu, Portekizli hocanın onayının ardından Sörloth'un bir kez daha gündeme alındığı öğrenildi. Daha önce yapılan tüm görüşmelerde Fenerbahçe'ye zorluk çıkaran Leipzig şu anda köşeye sıkışmış durumda.



FENER FIRSATA ÇEVİRECEK!
Bunu fırsata çevirmek isteyen yönetimin transferi istediği şartlarda bitirmek için pazarlıklara kısa sürede başlayacağı belirlendi. İlk hedefin Sörloth'u satın alma opsiyonuyla kiralamak olduğu ifade ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN