Galatasaray stoper transferinde artık son viraja girdi! Ön planda Hanche Olsen

Sarı-Kırmızılılar’da Hanche Olsen’in ismi ön plana çıkıyor. Ancak yönetim Penetra, Mumin ve Hien ile de görüşmeler yapıyor. Transfere son noktayı koymak için Okan Buruk’un kararı bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2022 Güncelleme 17 Ağustos 2022, 07:00
Galatasaray stoper transferinde artık son viraja girdi! Ön planda Hanche Olsen

İÇİNDEKİLER

Orta alan ve forvet hattını çok önemli yıldızlarla takviyeler yapan Galatasaray stoper transferinde de artık son viraja girdi. Scout ekibiyle beraber genç ve yüksek potansiyelli isimler üzerine çalışmalar yapan Sarı- Kırmızılılar'da şu anda 4 isim ön plana çıkmış durumda.



ANLAŞMA ÇOK YAKIN
Yönetim 1 hafta içinde teknik direktör Okan Buruk'un da görüşünü alarak listedeki yıldızlardan birisini bitirmeyi hedefliyor. Galatasaray'da şu anda ismi en çok ön plana çıkan isim Andreas Hanche Olsen. Yönetim, Gent formasını giyen 24 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaştı. Belçika kulübüyle pazarlıkların da son noktaya geldiği öğrenildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar listedeki diğer 4 futbolcuyla da görüşmeleri tamamladıktan sonra son kararını verecek. Galatasaray'ın Olsen'e alternatif olarak belirlediği stoperler Guimares formasını giyen Abdul Mumin, Famalicao'dan Alexandre Penetra ve Djurgarden'de oynayan Isak Hien. Okan Buruk'un bu 4 oyuncuyla ilgili henüz son kararını vermediği, ekibiyle beraber yapacağı çalışmaların ardından yönetime net bir isim sunacağı öğrenildi.



HEMEN KATKI SAĞLAMALI
Yönetim şu anda tüm futbolcuların kulüpleri ve menajerleriyle pazarlıkları son noktaya getirmiş durumda. Sarı-Kırmızılılar hem kısa sürede takıma önemli katkılar sağlayacak hem de gelecekte kulübe ekonomik artılar sağlayabilecek bir ismi kadrosuna katmayı istiyor.



LİSTE BAŞI HANCHE OLSEN
Şu anda Galatasaray'a transferi en yakın stoper Hanche Olsen olarak gösteriliyor. Norveçli yıdızın Sarı-Kırmızılılar'a gelmeyi çok istediği de gelen bilgiler arasında.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN